starcraft2fan Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 witajcie, mam możliwość kupna używanego dysku ssd po taniości, jest to ten model: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] . W załączniku przesyłam testy tego dysku, nie umiem tego za bardzo czytać, czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy opłaca się kupno tego modelu? będzie tam system, office i będę przegladał internet tylko. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Tu masz do sprawdzenia ; [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czterech liter ten dysk nie urywa , ale na pewno będzie lepszy o hdd , jak za mała kasę to bierz i tyraj go ile wejdzie , albo szukaj jakiegoś strzału nieraz się trafia ? Ma on 3 lata gwarancji a ile mu zostało ? , widać że używany był mało. Cytuj
BartAcid Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Wygląda że wszystko jest w porządku, czas pracy ma krótki więc i pewnie TWB jest na niskim poziomie.. Jak cena faktycznie atrakcyjna to do twoich potrzeb wystarczy w zupełności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi