mateusz73 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Witam mam pytanie odnośnie Windows To Go czy będzie się dało zainstalować na pendrive na usb 2.0 o pojemności 16gb czy na takim pendrive nie będzie się dało? i jak takie coś zainstalować wiem że potrzebny jest Win 8 lub Win 8.1 Enterprise? Cytuj
WinSxS Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Minimalnie wymaga się 32 GB, ale da się to obejść, poczytaj w necie Cytuj
MALIBUX Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 1- sprawdz czy pen spełnia wymogi (prawdopodobnie nie)2-polecam program WinToUSB 1.5 który powinien załatwić sprawę. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]w zalezności czy chcesz uruchamiać na jednym sprzęcie czy kilku trzeba wybrać albo W8 albo W8.1 a jeśli na 1 można i W7. Cytuj
mateusz73 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 to znaczy próbowałem wgrać system programem WinToUSB ale cały czas było 0% i nie szło nic a było tak przez dobre 20 minut Cytuj
MALIBUX Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Ja akurat instalowałem na HDD USB wiec jeśli masz taki to pokombinuj tylko uwazaj bo jesli będziesz robił Windows To Go to program formatuje cały dysk więc sie zabezpiecz zeby czasem czegos nie stracic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi