karolchudy1 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witajcie, mam nietypowy problem z monitorem iiyama E2409HDS, mianowicie odlaczylem go zeby podlaczyc do xboxa 360 przez hdmi na poczatku nie wyswietlal nic tylko dvi no signal, ale po kilku probach jakims cudem sie przelaczyl na hdmi, teraz gdy chce go znow podlaczyc przez dvi do komputera nie przelacza sie z hdmi na dvi i nie wiem jak to zmienic bo w opcje moinitora manualnie klawiszami nie da sie wejsc zeby zmienic wyjscie obrazu. Ktos pomoze ? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Jak nic nie wskórasz to kup przejściówkę DVI - HDMI. Cytuj
karolchudy1 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Tylko to bardzo dziwne ze sie nie monitor nie przelacza na kablu dvi, a 20 min temu spokojnie uzytkowalem pc, ale chcialem pograc z kolega na xboxie ;( nie ma sposobu na pierwotna zmiane z hdmi do dvi ? Ten problem wydaje sie tak niedorzeczny i smieszny ze mnie to az przerazilo ;( Cytuj
Widzior Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Mam IIyamy od lat i zawsze jest możliwość wybrania wejścia wideo manualnie. W twoim też, strona 18 - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 @karolchudy1 - przecież za Ciebie nie poklikamy przełącznikami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi