jack519 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Witam. Mój problem z win8.1 polega na .kilka dni temu po włączeniu komputera na pulpicie pojawił się taki komunikat '' Lokalizacja C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\Desktop jest niedostępna '' i zniknęły wszystkie ikony z pulpitu oprócz komputera i kosza . Nic nie można zainstalować ani pobrać z netu , net i IE działa normalnie . Niemogę wejść w menadżera zadań pojawia się komunikat '' C;\WINDOWS\system 32\taskmgr.exe Procedura wejścia odebrała złe dane .Przy próbie zainstalowania ccleanera lub innego czyścika pojawia się jeszcze komunikat ''Zdalne wywołanie procedury nie powiodło sie'' W biosa też nie da się wejść w żaden sposób. System mam orginalny . to wirus czy system pada?dzieki za pomoc .pozdrawiam Cytuj
provectus Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 raczej nie myslący user tryb awaryjny i punkt kontrolny niech przywróci Cytuj
jack519 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 nie da rady próbowałem wejść w tryb awaryjny Cytuj
provectus Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 da rade... tryb awaryjny działa na w8.1 a masz dostep do innego konta? (tworzy sie konto zapasowe zawsze) ewentualnie recovery trza uzyc Cytuj
Spirit Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Jak nie dzila f8 (przewaznie to jest tryb awaryjny) to w wciskamy logo windows w lewym dolnym rogu (w okienku wyszukaj pliki i programy ) wpisujemy msconfig nastepnie zakladka rozruch - zaznaczyc bezpieczny rozruch zastosuj ok restart i uruchomi sie w awaryjnym (przynajmniej powinien ) Cytuj
jack519 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 takie coś C;WINDOWS\System32\msconfig.exe Procedura wejścia odebrała złe dane Cytuj
provectus Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 odpal recovery i wsio Cytuj
provectus Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 wywołaj partycje recovery Cytuj
provectus Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 idzie, idzie... przed załadowaniem systemu a po biosie... sprawdx jaki masz skrót i wciskaj aż zaskoczy Cytuj
jack519 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 to znaczy jak? jaki skrót Cytuj
provectus Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 a to juz zalezne od laptopa jaki klawisz wywołuje recovery Cytuj
podlos Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Jak nie mieszałeś nic w systemie to Windows robi ci co kilka dni przywrócenia systemu do danego dnia. Kiedyś system mi się włączyć nie chciał (czarny ekran) to włożyłem płytę i wybrałem punkt przywracania który został utworzony dzień wcześniej i śmiga. Cytuj
jack519 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 tylko jest taki myk ze kupiłem komputer już z zainstalowanym windowsem a płyty z systemem nie mam. a pirat pewnie nie pójdzie Cytuj
provectus Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 ale masz partycje recovery... wiec wystarczy ja wywołac i wgra ci nowa kopie Cytuj
podlos Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 j/w , zrób sobie bootowalny pendrive lub na płytkę nagraj 8.1 bo zawsze się może przydać np w takich sytuacjach jak ta. Cytuj
provectus Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 ale ma partycje recovery... wiec jaki sens? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi