rycho71 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 Witam, Posiadam router w standardzie AC Asus RT-AC 68U + łącze 300 mbit/s. od niedawna. Chcąc w pełni wykorzystać łącze muszę wymienić kartę sieciową w laptopie (mam standard n). Tu moje pytanie-posiadam wyłącznie porty usb 2.0 więc z automatu będzie wąskie gardło i na nic się zda zakup karty wi-fi ac na usb. Czy możecie mi polecić jakąś kartę do wymiany w laptopie która obsłuży standard ac? Laptop Toshiba P500-1GG Windows 10 karta wi-fi Realtek RTL8191SE myślałem o wymianie na taką Intel Dual Band Wireless-AC 7260 867Mbps + BT 4.0 OEM ale nie wiem czy bios ja obsłuży Proszę o pomoc pozdrawiam, Cytuj
szymibtw Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2020 Musiałbyś byś na takim magicznym forum napisać ale zapomniałem jak ono się nazywa... Tam robią modyfikacje biosów itp. ale być może twój laptop obsłuży tą kartę bo w moim starym laptopie z 2010 roku normalnie ta karta działała Cytuj
razor1995 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2020 Godzinę temu, szymibtw napisał: Musiałbyś byś na takim magicznym forum napisać ale zapomniałem jak ono się nazywa... Zgaduję: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] U nich usuwałem whitelist z Lenovo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi