hypno Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Siema, jaki system polecacie, żeby osiągnąć najlepszą wydajność w grach? Na aktualnym systemie czasami mam nawet problem z filmikami 720p. Gram w gry typu League of Legends, Counter-Strike 1.6 i chciałbym wyciągnąć jak najwięcej z tego laptopa. Lepiej pobrać czysty Windows i go zoptymalizować czy polecacie jakiś inny? Specyfikacja: Intel(R) Pentium(R) CPU 3825U @ 1.90GHz, 4,00 GB, Karta graficzna zintegrowana Intel HD Graphics. LENOVO IDEAPAD 100-15IBD
VACek Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Bez urazy ale to jest padło które ledwo sie nadaje do przeglądania internetu, mam nadzieje że masz w nim ssd.
moszter Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 36 minut temu, hypno napisał: Lepiej pobrać czysty Windows i go zoptymalizować czy polecacie jakiś inny? Za długo Ci się z tym zejdzie i możesz coś za dużo wyciąć, ale może sam sobie modyfikację zrobić, będzie nawet i lepiej. Albo wykorzystać
TomoS Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Jakaś dystrybucja Linuxa z środowiskiem Xfce, nie ma co się pchać w Windowsy.
bison616 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Wystarczy normalny win7. Dziwi mnie że na tym filmy w 720p się tną. Na tym intelu HD to 1080p powinny Ci działać płynnie. Pewnie masz cos ze sterownikami.
Rekomendowane odpowiedzi