maccer Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Witam, posiadam internet mobilny w orange i od jakiegoś miesiąca borykam sie ze starszym wolnym internetem, wcześniej był 3g a teraz jest 2g, wie ktoś czy można to zmienić w telefonie ( HUAWEI SHOTX ) czy trzeba sie "Jestem Idiotą" w orange z tym, niżej link z siecią orange znaczek E [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Jak sygnał jest niski a masz ustawione automatycznie to z automatu przełącza się z np lte na 3g lub 2g w ustawieniach sieci sprawdź na co masz ustawione najlepiej jest utawić na sztywno lte i to zależy jaki masz sygnał ja ustawiłem sobie na sztywno 3g bo u mnie słabo z zasięgiem lte i telefon cały czas szukał dobrego sygnału przez co zjadał baterie. maccer lubi to Cytuj
razor1995 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Sprawdź sobie jaki masz najbliższy nadajnik Orange i ustaw odpowiednio: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] maccer lubi to Cytuj
maccer Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Tylko jakby ktos mogl poprowadzic gdzie to dokladnie zmienic w telefonie Dobra nvm wystarczyło wylaczyc i wlaczyc karte sim bo jakimś cudem samo sie ustawilo na 2g a teraz odbiera LTE dzięki wszystkim za help Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi