Sound1g Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witam, Z racji iż moja stara myszka Roccat Lua powoli wysiada, po sylwestrze chcę zakupić nową myszkę. Budżet jaki chciałbym przeznaczyć na nią to 130zł no max 140... Gram w ETS2, GTA V i bardzo, baardzo rządko w CS GO 1 match może na 4 msc... Pomożecie? Cytuj
Sound1g Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 2 minuty temu, Mr.Straight napisał: Nikt ci nie pomoże lepiej niż ty sobie sam, serio Musisz znać chwyt jakim łapiesz mysz, długość łapy i do tego dobrać odpowiednio wymiarową mysz. Na samym końcu dopiero wchodzi sensor i reszta, najważniejsza jest wygoda bo bez niej będzie ciężko. Ale jak już szukasz czegoś jak Roccat to zobacz sobie DM1 Pro od Dream Machines. Roccata już chyba nie chcę... Myślałem nad STEELSERIES Rival 110 / Logitech G102 / RAZER DeathAdder Essential Cytuj
RemixPL1994 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Polecam DM1 PRO S Matte Black lub DM1 FPS Matte Black od Dream Machines. Cytuj
bison616 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Posiadam polecam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Sound1g Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Madecoma nie chcę mam złe wspomnienia z tą marką Klawiatura,obudowa,myszka - Wszystko sie rozsypało Cytuj
Takumi Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 4 godziny temu, Sound1g napisał: Witam, Z racji iż moja stara myszka Roccat Lua powoli wysiada, po sylwestrze chcę zakupić nową myszkę. Budżet jaki chciałbym przeznaczyć na nią to 130zł no max 140... Gram w ETS2, GTA V i bardzo, baardzo rządko w CS GO 1 match może na 4 msc... Pomożecie? Jedynie co mogę polecić osobiście, to Logitech, obojętnie jaka z Logitecha, bardzo trwałę i stabilne, za 50 zł kupiłem i działa dobrze do dziś, nic nie jest wyrobione a jak 130 zeta możesz wydać to tym bardzij bierz logitecha Cytuj
Sound1g Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2019 13 godzin temu, Takumi napisał: Jedynie co mogę polecić osobiście, to Logitech, obojętnie jaka z Logitecha, bardzo trwałę i stabilne, za 50 zł kupiłem i działa dobrze do dziś, nic nie jest wyrobione a jak 130 zeta możesz wydać to tym bardzij bierz logitecha Też się nad tą G102 zastanawiam coraz bardziej Cytuj
Sound1g Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 Dziękuje wam za porady, ostatecznie zakupiłem Logitech G102. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi