Skocz do zawartości

Pomoc w wyborze nowej myszki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z racji iż moja stara myszka Roccat Lua powoli wysiada, po sylwestrze chcę zakupić nową myszkę.

Budżet jaki chciałbym przeznaczyć na nią to 130zł no max 140...

Gram w ETS2, GTA V i bardzo, baardzo rządko w CS GO 1 match może na 4 msc...

Pomożecie? :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Mr.Straight napisał:

Nikt ci nie pomoże lepiej niż ty sobie sam, serio :)
Musisz znać chwyt jakim łapiesz mysz, długość łapy i do tego dobrać odpowiednio wymiarową mysz.
Na samym końcu dopiero wchodzi sensor i reszta, najważniejsza jest wygoda bo bez niej będzie ciężko.
Ale jak już szukasz czegoś jak Roccat to zobacz sobie DM1 Pro od Dream Machines.

Roccata już chyba nie chcę...

Myślałem nad STEELSERIES Rival 110 / Logitech G102  / RAZER DeathAdder Essential 

Opublikowano
4 godziny temu, Sound1g napisał:

Witam,

Z racji iż moja stara myszka Roccat Lua powoli wysiada, po sylwestrze chcę zakupić nową myszkę.

Budżet jaki chciałbym przeznaczyć na nią to 130zł no max 140...

Gram w ETS2, GTA V i bardzo, baardzo rządko w CS GO 1 match może na 4 msc...

Pomożecie? :) 

Jedynie co mogę polecić osobiście, to Logitech, obojętnie jaka z Logitecha, bardzo trwałę i stabilne, za 50 zł kupiłem i działa dobrze do dziś, nic nie jest wyrobione a jak 130 zeta możesz wydać to tym bardzij bierz logitecha

Opublikowano
13 godzin temu, Takumi napisał:

Jedynie co mogę polecić osobiście, to Logitech, obojętnie jaka z Logitecha, bardzo trwałę i stabilne, za 50 zł kupiłem i działa dobrze do dziś, nic nie jest wyrobione a jak 130 zeta możesz wydać to tym bardzij bierz logitecha

Też się nad tą G102 zastanawiam coraz bardziej