konuss Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2019 Windows 10 Enterprise LTSC x64 1809 17763.1192 Opis: Kompilacja jest oparta na oryginalnych obrazach Microsoft v1809 zbudowanych z 17763.1. Wersja wyjściowa to najnowsza 17763.1192. Ogólnie system jest bardzo stabilny nie ma porównania z moimi poprzednimi modami. System mozna powiedzieć bez dotykowa instalacja oraz konfiguracja. Download: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Malpa73, JanKo6, Geralt Z Rivii i 1 inny lubią to Cytuj
adasiek231 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 System super tylko mam jeden problem, korzystam z usługi one drive i nie chce mi się uruchamiać po instalacji można coś zaradzić ? Cytuj
Super3511 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2020 Czy masz moze w planach aktualizowac ta wersje? Najbardziej chodzi mi o opcje prawokliku takie jak w wersji 1909 Cytuj
konuss Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2020 3 godziny temu, Super3511 napisał: Czy masz moze w planach aktualizowac ta wersje? Najbardziej chodzi mi o opcje prawokliku takie jak w wersji 1909 jak najbardziej . odrazu po nowej wersji 20h1 ktora wlasnie sie tworzy odrazu biore sie za ltsc Franc i Super3511 lubią to Cytuj
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Jeśli można - nie dodawaj sklepu - w końcu to ltsc. Cytuj
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Ten system po instalacji sam są aktywuje? Cytuj
konuss Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 tak- hmm temat sklepu w ltsc nie wiem widze inni tak robią... zrobiłem tak samo ;D Pegasus99 lubi to Cytuj
kamiloxf Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 sklep w LTSC psuje całą filozofie wydania bez sklepowego Cytuj
Super3511 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Godzinę temu, konuss napisał: tak- hmm temat sklepu w ltsc nie wiem widze inni tak robią... zrobiłem tak samo ;D ja bym zostawil sklep, korzystam, a na twoich modach 1909 jest sklep a jakos duzo zasobow nie zre oczywiscie to tylko moje zdanie Cytuj
janek917 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Jeśli można - nie dodawaj sklepu - w końcu to LTSC. Cytuj
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 LTSC nie jest przeznaczony dla tych co potrzebują sklepu. Dla nich są inne wersje systemu i niech z nich korzystają jeśli potrzebują sklepu. Dodawanie sklepu do ltsc to sztuka dla sztuki i dziwna fanaberia. To kłóci sie z samą ideą tego systemu. Potrafię sobie odinstalować sklep, tylko po co jeśli chcę ltsc? Cytuj
konuss Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 Panowie Tragedia. Zostałem totalnie okradziony. Ktoś zdublowal moja kartę i wyczyscil mnie całkowicie. Zostałem bez środków do życia. Jeśli ktoś chciałby wesprzeć moją pracę i wspomóc w tej dla mnie tragicznej sytuacji. Zapraszam na priv Rome lubi to Cytuj
Rome Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 Panowie Tragedia. Zostałem totalnie okradziony. Ktoś zdublowal moja kartę i wyczyscil mnie całkowicie. Zostałem bez środków do życia. Jeśli ktoś chciałby wesprzeć moją pracę i wspomóc w tej dla mnie tragicznej sytuacji. Zapraszam na priv [emoji20]Współczuje ci ale jak to możliwe? Ja zawsze robie przelewy przez Safe mode z Bitdefendera to jest strona bezpieczna dla banków. Może ci wszyscy tutaj wesprzą tobie za pracę daj ogłoszenie na zrzutka.pl to pomożemy nawet każdy coś do grosza dorzuci z forum.-=Tapatalk=- Cytuj
konuss Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 Godzinę temu, Rome napisał: Współczuje ci ale jak to możliwe? Ja zawsze robie przelewy przez Safe mode z Bitdefendera to jest strona bezpieczna dla banków. Może ci wszyscy tutaj wesprzą tobie za pracę daj ogłoszenie na zrzutka.pl to pomożemy nawet każdy coś do grosza dorzuci z forum. -=Tapatalk=- w chwili obecnej nie mogę czegoś takiego zrobić . Pierwsze ale mam zablokowany dostęp do swojego konta . Jak bedzie ktoś miał chec i ktoś potrafi docenić moja prace . Zapraszam na PW w chwili obecnej to ostatni moj mod. Rome lubi to Cytuj
Fabek Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 7 godzin temu, konuss napisał: Panowie Tragedia. Zostałem totalnie okradziony. Ktoś zdublowal moja kartę i wyczyscil mnie całkowicie. Zostałem bez środków do życia. Jeśli ktoś chciałby wesprzeć moją pracę i wspomóc w tej dla mnie tragicznej sytuacji. Zapraszam na priv Jak to się stało opowiadaj! Cytuj
konuss Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 Tak wiele osób do mnie pisało prywatnie za co jestem serdecznie wdzieczny nie sadziłem że mam tak duze grono przyjaciół które zechce mi pomóc. Nie bede zakładał przez pseudo jakie strony zrzutki czy coś takiego nie bede nabijał innym piniedzy na swoim problemie. Ze swojej strony obiecuje wynagrodzic każdej osobie która mnie wesprze. Dzieki serdecznie. Dane do wsparcia: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
kamiloxf Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 Drobna kwota została przelana Cytuj
Fabek Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 W dniu 19.01.2020 o 07:18, zbigniew59 napisał: LTSC nie jest przeznaczony dla tych co potrzebują sklepu. Dla nich są inne wersje systemu i niech z nich korzystają jeśli potrzebują sklepu. Dodawanie sklepu do ltsc to sztuka dla sztuki i dziwna fanaberia. To kłóci sie z samą ideą tego systemu. Potrafię sobie odinstalować sklep, tylko po co jeśli chcę ltsc? Popieram w 100% Cytuj
konuss Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 Dobrze nawet szczerze dla mnie ułatwienie . W następnych wersjach nie będzie sklepu zrobię sklep jak dodatkowy instalator i kto bedzie chcial to sobie bedzie instalował. Cytuj
Rome Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 6 godzin temu, konuss napisał: Dobrze nawet szczerze dla mnie ułatwienie . W następnych wersjach nie będzie sklepu zrobię sklep jak dodatkowy instalator i kto bedzie chcial to sobie bedzie instalował. Dobry pomysł i prawidłowo to nie będe szukał problemu bez rozwiązania Cytuj
konuss Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 Dziś będzie nowa wersja. Właśnie się wgrywa Cytuj
Rome Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 11 minut temu, konuss napisał: Dziś będzie nowa wersja. Właśnie się wgrywa Niech zgadnę 18363.592 ? Cytuj
konuss Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 2 godziny temu, Rome napisał: Niech zgadnę 18363.592 ? Wybacz ale chyba tematy CI się pomylily Cytuj
Rome Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie pomyliły, akurat dzisiaj pobrałem i zainstalowałem najnowszą kompilację Enterprise Cytuj
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Pobrałeś wersję enterpris ale nie ENTERPRIS LTSC - NIE ROZRÓŻNIASZ SYSTEMÓW. LTSC są tylko 3 wydania - ostatnia chyba z kwietnia i różnią się tylko zintegrowanymi poprawkami. Następna dopiero w pażdzierniku tego roku - chyba. Cytuj
Super3511 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Hej, aktualizację w WU są całkowicie funkcjonalne, nie wysypia systemu i nie przywrócą telemetrii itd? Cytuj
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 W tej wersji nic nie przywracają. Cytuj
Fabek Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 W dniu 22.01.2020 o 15:14, konuss napisał: Dobrze nawet szczerze dla mnie ułatwienie . W następnych wersjach nie będzie sklepu zrobię sklep jak dodatkowy instalator i kto bedzie chcial to sobie bedzie instalował. Jeżeli zrobisz LTSC bez sklepu to chętnie potestuje, bo będzie to alternatywa dla systemów Romka i Sromotnika. Cytuj
konuss Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 46 minut temu, Fabek napisał: Jeżeli zrobisz LTSC bez sklepu to chętnie potestuje, bo będzie to alternatywa dla systemów Romka i Sromotnika. Włąsnie aktualizuje temat - wersja bez sklepu... Cytuj
Super3511 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Coś link do GDrive nie za bardzo działa... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi