Sound1g Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 Cześć, Chcę rozpocząć swoją przygodę z programowaniem i pisaniem aplikacji na Androida... Szukam na początek jakiegoś laptopa, ultrabooka do 300zl używka oczywiście.. Możecie mi coś doradzić? Podlinkować allegro, olx Cytuj
moszter Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 289,70 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 309,80 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 349,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 349,70 zł Cytuj
Sound93 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 2 godziny temu, moszter napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 289,70 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 309,80 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 349,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 349,70 zł Że tak się zapytam... Ta strona w pełni legit? Żeby nie było jaj jakiś...? Bo jej nie znam :P Cytuj
moszter Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 3 minuty temu, Sound93 napisał: Że tak się zapytam... Ta strona w pełni legit? Żeby nie było jaj jakiś...? Bo jej nie znam Sprawdzona, nawet teraz korzystam z laptopa -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] <- kupionego z niej i to klasy B i dostałem w ładnym stanie. Najlepsza strona do kupowania sprzętu poleasingowego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi