Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję modyfikacji Windows 10 dla laptopa Dell inspirion 11 3000 series 2 in 1 z procesorem Intel Pentium (chyba N4xxx) z 4GB ramu i zintegrowaną kartą graficzną Intel hd (prawdopodobnie 620). Laptop służy do przeglądania internetu (fb,yt itd), oglądania filmów na netflixie (dlatego odpada win 7 i musi być win 10 żeby była dedykowana aplikacja), drukowania dokumentów do szkoły i używania LibreOffice. Da radę coś znaleźć? Do tych 4GB lepiej sprawdzi się 32 czy 64 bitowa wersja?

Opublikowano
6 minut temu, jarexpol napisał:

Zapomnij o Win 10 przy tym ramie.

Aktualnie jest win 10 chyba x64 i działa w miarę ok. Myślałem, że modyfikowana wersja by usprawniła trochę go. Jeśli nie znajdzie się odpowiednia wersja to przeinstaluje win 10 i na czysto postawie i powyłączać zbędne funkcje, te które będę potrafił i może będzie lepiej.

Chyba, że się mylę i ma 6GB ramu. Nie jestem pewny bo nie mam dostępu do tego laptopa 

Opublikowano

Doradzi ktoś z systemem? Jeśli laptop ma 4GB ramu to instalować wersje 32 bitową do przeglądania internetu, netflixa i office? Czy x64 będzie lepiej działał na tym ramie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie