sasik007 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam posiadam laptop asus ux334fl i ma on wbudowany 2 ekram w touchpada tzw.screenpad ,lecz nie chce go uzywac najlepiej wyłaczyc całkiem usunąlem cale oprogramowanie od niego (screen xpert) i opcje znikneły lecz cały czas jest podswietlony jest wykrywany jako 2 wyswietlacz czy moge to jakos wyłaczyc zeby nie wykrywało 2 ekranu?? jest opcja w ustawieniach pokazuj tylko 1 ekran i działa ta opcja nawet jak restartuje laptop to trzyma ustawienia i faktycznie 2 ekran jest wyłaczony ale jak tylko zamkne i otworze klape laptopa to jest dzwiek jak przy podlaczaniu np usb i wyswietlacz nr2 sie włacza gdzies wyczytałem ze jest on jakos podpiety poprzez hdmi pomoze ktos to rozgryzc? Cytuj
piosylant Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 Wyłącz go w Menedżerze urządzeń. Cytuj
sasik007 Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 No właśnie szukałem tam tego wyświetlacza i jedynie po jego włączeniu pokazuje mi sie tam drugi monitor pnp wyłączyłem lecz bez efektu w opcjach grafiki intel pokazuje sposòb podpiecia HDMI. gasnie jedynie wtedy jak wyłacze sterownik od głòwnej karty graficznej intel. W urzadzeniach magistrali szeregowej mam kilka usb ale zadnego hdmi bede pòźniej w domu to wyśle screeny.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi