Sound1g Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Słuchajcie mam mały problem czy podłączony miałem TV to teraz nowy monitor... W zaznaczonym miejscu gdy leci film i np kamera leci od lewej do prawej pojawiają się jakby zakłócenia takie przeźroczyste paski.. poklatkowania nie wiem jak to nazwać... Na TV z innym kablem HDMI miałem to samo... Teraz mam nowy monitor z nowym kablem i dalej problem jest... Poprzedni monitor jak miałem podłączony przez DVI problemu nie było... :/ Nowy monitor ma tylko wejście HDMI i D-SUB... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rome Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Jakiej marki jest ten TV? Może oddaj na reklamację-=Tapatalk=- Cytuj
iskier Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 Skoro na nowym kablu z nowym monitorem jest to samo, to logicznie rzecz biorąc podejrzane jest wyjście karty graficznej. Spróbuj na początek przez przejściówkę z DVI na HDMI. Oczywiście nie będzie możliwości jednoczesnego przesłania dźwięku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi