Airfresh Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Witam. Mam TV Samsung UE43M5672 z opcja nagrywania na dysk. Szukam programu żeby te nagrane filmy mozna bylo oglądac na komputerze. Cytuj
info Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 chcesz odzyskać czy szukasz playera ? spróbuj VLC media player Cytuj
Airfresh Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 jak by sie dało przerobic na avi albo jakis znany format Cytuj
info Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Airfresh napisał: jak by sie dało przerobic na avi albo jakis znany format probuj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Co wy kombinujecie jak koń pod górę !! podałeś mu VLC media player i tym robisz to o co się pytasz ! masz w tym programie " szwagra w kasie " i co tu kombinować więcej !?. Cytuj
Airfresh Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 tylko ze jeden film ma kilka plików sfr, ss, mta, mdb ,bak ,cip Cytuj
info Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 3 minuty temu, woj_ani217 napisał: Co wy kombinujecie jak koń pod górę !! podałeś mu VLC media player i tym robisz to o co się pytasz ! masz w tym programie " szwagra w kasie " i co tu kombinować więcej !?. zapomnialem ze vlc ma taka mozliwosc dawno nie uzywalem Cytuj
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Program jaki używam od lat - telefon ( programy z SAT po za domem ) , komputer , TV itd.. i jeszcze mnie nie zawiódł ( może kwestia przywiązania się ) a najlepsza wersja to vlc-media-player-2-1-5 lepsza od tych najnowszych. Cytuj
Airfresh Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
info Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Teraz, woj_ani217 napisał: Program jaki używam od lat - telefon ( programy z SAT po za domem ) , komputer , TV itd.. i jeszcze mnie nie zawiódł ( może kwestia przywiązania się ) a najlepsza wersja to vlc-media-player-2-1-5 lepsza od tych najnowszych. ja ostatnio potrzebowałem wycisz głos w video i tez dał rade też polecam Cytuj
Airfresh Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 ten program nie widzi wogóle tych plików Cytuj
info Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Airfresh napisał: ten program nie widzi wogóle tych plików VLc spróbuj Cytuj
Airfresh Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 no o tym programie mówie Cytuj
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Airfresh napisał: ten program nie widzi wogóle tych plików podaj rozszerzenie w jakim zapisuje ? a w TV nie idze ustawić w czym ma nagrywać ? Cytuj
Airfresh Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 zapisuje w kilku tak jak pokazałem na zdjeciu sa 2 filmy a kilka plików na tv jest tylko nagrywaj nic wiecej najwiekszy plik jest srf wydaje mi sie ze w tym zapisane jest ale ten program nie odtwarza go Cytuj
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 6 minut temu, Airfresh napisał: zapisuje w kilku tak jak pokazałem na zdjeciu sa 2 filmy a kilka plików na tv jest tylko nagrywaj nic wiecej Trzeba wtyczkę jakąś dograć ? też mam sramsunga ale nagrywać nie nagrywałem o cho ,cho a może i dłużej ? więc nie pamiętam co i jak - muszę sprawdzić. W instrukcji nic na ten temat nie ma ? wiem że kiedyś to robiłem ale jak ? nie pamiętam - dać radę da na pewno tylko trzeba " pogrzebać " w temacie. Cytuj
Airfresh Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 gdzie na forum czytałem ze jest to zaszyfrowane przed piractwem podobno nic z tym nie zrobi Cytuj
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Idzie wszystko zrobić ! no prawie wszystko ? kiedyś walczyłem z tym trochę w innej kwestii a konkretnie zmiany oprogramowania - ruski to rozpracowały . Trzeba szukać na ich forach tam mają praktycznie wszystko ( za godz będę sprawdzał u siebie ) . Cytuj
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Tu masz konwerter [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Airfresh Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 jak wklejam tam ten plik to jest tylko konwersja do image nie ma do video a jak dam mp4 to jest Cytuj
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 6 minut temu, Airfresh napisał: jak wklejam tam ten plik to jest tylko konwersja do image nie ma do video a jak dam mp4 to jest wklep w wyszukiwarkę konwerter srf na avi itd.. i szukaj coś powinno się złowić. Tu masz opisane jak to zrobić ( pod linuksem ) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
info Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Airfresh napisał: jak wklejam tam ten plik to jest tylko konwersja do image nie ma do video a jak dam mp4 to jest jak jest mp4 to oki pojdzie na kompie Cytuj
Airfresh Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 mowie ze jak wżucam mp4 na ta strone to da sie konwertowac do innego formatu wideo a srf nie da sie na wideo konwertowac Cytuj
marcelgg Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 program nie da się odczytać za pomocą komputera z Windowsem ponieważ telewizor Samsunga ma system operacyjny LINUXA To taki chwyt antypiracki. Proponuję zainstalować program UFS Explorer - umożliwia on podgląd tego co jest na pendrivie czy dysku sformatowanym przez TV a nawet umożliwia wyciągnięcie znajdujących się tam plików. Nic to jednak nie pomoże przy próbie odtworzenia filmu nagranego przez TV na kompie. Format w jakim one są nagrane te filmy to .srf, który jest akceptowany np. przez VLC media player. Jednak o odtworzeniu jakichkolwiek materiałów nagranych przez Twój TV na komputerze, a nawet na innym telewizorze nawet identycznym modelu możesz zapomnieć. Przyczyną jest to, że zastosowano system zabezpieczeń DRM dzięki ukochanemu Microsoftowi. Podczas nagrywania tworzony jest plik .srf i inne, które szyfrują zawartość. Dla pewności proponuję jeszcze sprawdzić na forum SamyGO [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dokupujesz tuner i jesteś nieograniczony Cytuj
Airfresh Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 nie chce nic dokupowac mówi sie trudno i żyje sie dalej. dzieki wszystkim za pomoc Cytuj
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Airfresh napisał: nie chce nic dokupowac mówi sie trudno i żyje sie dalej. dzieki wszystkim za pomoc Kolego Ty to od razu " Hände hoch " jak bardzo Ci zależy na tych filmach co nagrywasz to przecież dałem Ci [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i tam masz " elementarz " jak to zrobić - nie jest to takie straszne jak może wygląda , ale ja to bym to olał bo co tam w tej TV leci ? same starocie co już z rok wcześniej widziałem. Prościej jak chcesz sobie coś obejrzeć wchodzisz na stronę - strony z filmami ściągasz oglądasz , dobry zachowujesz na ponowne obejrzenie a szrot do kosza - prościej ,szybciej i łatwiej bez sran...a się z przerabianiem na odpowiednie formaty itd... PS. a z zakupem to nie głupi pomysł - dekoderek SAT na Linuksie ( enigma 2 ) i masz " szwagra w kasie " ( na dzień dzisiejszy nic lepszego nie ma ) i nie musisz od razu kupować " mercedesa " wystarczy na początek jakiś " fiacik " . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi