xavier59 Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 Bootowalny obraz iso wykonany AOMEI PE Builder 2.0, zawierający : 1. AOMEI Backupper Server Edition 4.1.0. 2. AOMEI Partition Assistant Technician Edition 8.2 [PL] Obraz iso najlepiej wgrać na pendrive programem rufus w schemacie partycjonowania GPT i systemie plików FAT32 dla UEFI, lub zastosować schemat partycjonowania MBR i system plików NTFS dla BIOS lub UEFI w trybie LEGACY. Link do obrazu iso na Mega : https://mega.nz/#!wHoChYSD!6AD6RHz6N_5xJyBfQGxwJDCSBZxTJ9CDtLO-smbsRIc blazejwiecha likes this Quote
renatan Posted June 21, 2019 Report Posted June 21, 2019 mylący tytuł tematu i do tego Windows 7 USB DVD Download Tool wywala mi błąd czegoś takiego jeszcze nie miałem od lat blazejwiecha likes this Quote
xavier59 Posted June 21, 2019 Author Report Posted June 21, 2019 6 godzin temu, renatan napisał: mylący tytuł tematu i do tego Windows 7 USB DVD Download Tool wywala mi błąd czegoś takiego jeszcze nie miałem od lat To jest live cd lub usb i dlatego polecam rufusa do tworzenia usb bo najlepiej to robi. Nie sprawdzałem live cd, bo nie mam w lapku napędu optycznego. Quote
Recommended Posts