Skocz do zawartości

Sound blaster x-fi xtremegamer WIn 10 may 1903

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po aktualizacji windows 10 do may 1903 brak dźwięku na karcie pci 

widoczny czerwony krzyżyk na głośniczku

przeinstalowane sterowniki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dedykowane pod win 10

Jakieś pomysły ktoś coś słyszał 

Opublikowano

Co proponujecie pomoże postawienia systemu may od nowa ? Po aktualizacji znikły tez punkty przywracania W historii aktualizacji nie widzę też do odinstalowania tej aktualizacji

Opublikowano
3 minuty temu, laryflinta napisał:

Co proponujecie pomoże postawienia systemu may od nowa ? Po aktualizacji znikły tez punkty przywracania W historii aktualizacji nie widzę też do odinstalowania tej aktualizacji

A po co sie pchasz w najnowsze niestabilne buildy, aż tak duży masz pociąg za cyferkami ?

Opublikowano
10 minut temu, M4T  napisał:

A po co sie pchasz w najnowsze niestabilne buildy, aż tak duży masz pociąg za cyferkami ?

Pcham się bo potrzebuje 

To oficjalny build

Jak ktoś wpadnie na jakiś pomysł niech da znać co zrobić z tym dźwiękiem

Opublikowano

Zawsze przynajmniej u mnie po dużej aktualizacji muszę od nowa stery od dźwięku i grafiki na nowo instalować...teraz już chyba wszyscy posiadacze creativa jadą na SB X-Fi Series Support Pack 4.0 Daniela_K,chyba że są nowsze.

Opublikowano
1 minutę temu, ampa napisał:

Zawsze przynajmniej u mnie po dużej aktualizacji muszę od nowa stery od dźwięku i grafiki na nowo instalować...teraz już chyba wszyscy posiadacze creativa jadą na SB X-Fi Series Support Pack 4.0 Daniela_K,chyba że są nowsze.

Bardzo bym prosił o linka do tych sterów może pomogą

Opublikowano

Już mogę napisać że nie działają...zaczęło się tak jak zwykle brak konsoli i dźwięku ale po zainstalowaniu na nowo dalej nie działa..sterowniki niby zainstalowane,działają poprawnie ale w komponenty jakie się instalują czyli np.konsola nie ma dostępu.:OI Pogrzebałem trochę i nie ma na razie sterów do tych kart...podobno do końca tygodnia mają być:biggrin3:

info lubi to
Opublikowano
7 godzin temu, ampa napisał:

Już mogę napisać że nie działają...zaczęło się tak jak zwykle brak konsoli i dźwięku ale po zainstalowaniu na nowo dalej nie działa..sterowniki niby zainstalowane,działają poprawnie ale w komponenty jakie się instalują czyli np.konsola nie ma dostępu.:OI Pogrzebałem trochę i nie ma na razie sterów do tych kart...podobno do końca tygodnia mają być:biggrin3:

Nie wiesz czy oficjalne będą czy te daniela ? 

Oficjalne nie działają Daniela tez :(

Opublikowano

Dzięki pomocy kolegi "ampa" wrzucam działające sterowniki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

plus: 

Creative Console Launcher [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Alchemy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wszystko sprawdzone na win 10 1903 x64

Opublikowano

Sterowniki z oficjalnej strony Creative instalują się , ale mogę używać tylko wejścia optycznego, a ja używam RCA. Na poprzednich kompilacjach było OK.

Czyli nie działa na obecną chwilę. Jakieś sugestie ? 

Jak instalowałem z 1809 na 1903 to normalnie działała karta. Na czystej instalacji jest problem