Guest Posted May 17, 2019 Report Posted May 17, 2019 witam szukam jakiegoś telefonu prostego w obsłudze dla dziadka z dużym ekranem aby dobrze widział wszystkie elementy klawiatura ( klasyczny ) do 100 zł Quote
Dziadek13 Posted May 17, 2019 Report Posted May 17, 2019 Polecam taki cena znośna. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam taki komplet z stacją do ładowania leżak plecki białe, litery cyfry duże może meni nie intuicyjne dla starszych ale po wpisaniu nr tel nie ma problemy poczytaj w necie o nim, mi bateria w nim trzyma tydzień. Quote
LAGUNA Posted May 17, 2019 Report Posted May 17, 2019 Jak dla starszej osoby,to zerknij sobie jeszcze tutaj. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
renatan Posted May 17, 2019 Report Posted May 17, 2019 był na wyprz. za 16 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
KAPSEL1309 Posted May 17, 2019 Report Posted May 17, 2019 może coś z tego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pozdrawiam Quote
Dziadek13 Posted May 17, 2019 Report Posted May 17, 2019 Jeśli szukasz jak piszesz do starszego to patrz przynajmniej na takie parametry minimum Wielkość ekranu zaczynaj od 320 x 240 (2.40") i patrz na wymiary nie na fotki. Pamięć przynajmniej RAM:8 MB lub więcej nie pisze o sd tylko o ram bardzo ważne. Nie patrz nawet na telefoniki które mają ekran 1,8 cala bo literki będą jak włoski a sam telefonik będzie malutki że starszemu ciężko będzie utrzymać coś drobnego w ręce. Powiem jeszcze o dużych cyfrach na tych telefonach z mojego doświadczenia ojciec nigdy ich nie używał ja musiałem mu wpisać kontakty i tyle, bo pamięć nie ta, a kto z młodych pamięta nr tel które ma w kontaktach po prostu te wielkie przyciski to chwyt marketingowy. jacekoz52 likes this Quote
vego52 Posted May 18, 2019 Report Posted May 18, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
R95K Posted May 18, 2019 Report Posted May 18, 2019 6 minut temu, vego52 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Żartujesz prawda? Quote
LAGUNA Posted May 19, 2019 Report Posted May 19, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts