xHSTx Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2019 Cześć. Ktoś ma / miał owy model? Trochę odstrasza mnie opinia ze po opuszczeniu w10m przez microsoft nie da się uzywac. Byłby używany do fb messenger czasem yt i łączenie BT. Cytuj
0 razor1995 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2019 17 godzin temu, xHSTx napisał: Byłby używany do fb messenger Facebook Messenger z tego co wiem nie działa już na Windows 10 Mobile. Cytuj
0 Gremek Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2019 19 hours ago, xHSTx said: Cześć. Ktoś ma / miał owy model? Trochę odstrasza mnie opinia ze po opuszczeniu w10m przez microsoft nie da się uzywac. Byłby używany do fb messenger czasem yt i łączenie BT. Tak jak @Razor1995 napisał, Facebook i Messenger działają normalnie choć już nie są wspierane i tak naprawdę nie wiadomo ile podziałają, zwłaszcza że W10Mobile za niedługo traci wsparcie (prawdopodobnie na rzecz przyszłego Windows CoreOS) Cytuj
Pytanie
xHSTx
Cześć. Ktoś ma / miał owy model? Trochę odstrasza mnie opinia ze po opuszczeniu w10m przez microsoft nie da się uzywac. Byłby używany do fb messenger czasem yt i łączenie BT.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi