xHSTx Posted May 2, 2019 Report Share Posted May 2, 2019 Cześć. Ktoś ma / miał owy model? Trochę odstrasza mnie opinia ze po opuszczeniu w10m przez microsoft nie da się uzywac. Byłby używany do fb messenger czasem yt i łączenie BT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 razor1995 Posted May 3, 2019 Report Share Posted May 3, 2019 17 godzin temu, xHSTx napisał: Byłby używany do fb messenger Facebook Messenger z tego co wiem nie działa już na Windows 10 Mobile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gremek Posted May 3, 2019 Report Share Posted May 3, 2019 19 hours ago, xHSTx said: Cześć. Ktoś ma / miał owy model? Trochę odstrasza mnie opinia ze po opuszczeniu w10m przez microsoft nie da się uzywac. Byłby używany do fb messenger czasem yt i łączenie BT. Tak jak @Razor1995 napisał, Facebook i Messenger działają normalnie choć już nie są wspierane i tak naprawdę nie wiadomo ile podziałają, zwłaszcza że W10Mobile za niedługo traci wsparcie (prawdopodobnie na rzecz przyszłego Windows CoreOS) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
xHSTx
Cześć. Ktoś ma / miał owy model? Trochę odstrasza mnie opinia ze po opuszczeniu w10m przez microsoft nie da się uzywac. Byłby używany do fb messenger czasem yt i łączenie BT.
2 answers to this question
Recommended Posts