SivajGaming Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Witam Proszę o pomoc w doborze najlepszego OS pod tego złomka CPU: Pentium T2130, 2GB RAM, 160GB HDD itd. Nie wymieniam na SSD, bo chcę go jesczcze pomęczyć przez pare miesięcy i kupić nowego. Potrzebuję go głównie pod Worda, nie są mi potrzebne ŻADNE bajery. Testowałem już Win XP od sromotnika i jg7 thin pc. Z góry dzięki za pomoc
SivajGaming Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2019 5 minut temu, moszter napisał: Napisałem, że testowawłem już thinpc a 8.1 nie idzie
MrJayCobPL Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Czy musi to być Windows?
jarexpol Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Xp, wiadomo są małe ograniczenia, ale pod worda może być i tyle. Jest gdzieś na forum aktualizacja do HP i Pro z maja 2019. Zainstalowałem u siebie na podobnych parametrach: I chodzi.
SivajGaming Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Xp, wiadomo są małe ograniczenia, ale pod worda może być i tyle. Jest gdzieś na forum aktualizacja do HP i Pro z maja 2019. Zainstalowałem u siebie na podobnych parametrach: I chodzi.Dzięki, ale tym razem zainstalowałem dobrze jg7 thinpc i śmiga. Mimo wszystko dzięki za porady wszystkim, może kiedyś skorzystam Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi