Skocz do zawartości

aktywacja legalnym kluczem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9200 to 8.0, 9600 to 8.1 tak swoją drogą

Skrin błędu? Jak ci mamy pomóc jeśli nie wiemy co dokładnie dolega?

klucz jest kupiony i legalny dzialal na wersji  angelskiej 8.1 pro 64 bit obecna to polska wersja pobrana z chomika próbowałam aktywować tel postępowałam według wskazowek dostalam  kod smesem wklepalam go jest jak  bylo,komputer jest jeddnak chwilowo bez dostepu do sieci,moje pytanie czy musi byc siec zeby zostal aktywoanny?

Opublikowano

Musi być internet, w końcu to internetowa aktywacja.

Ale jeśli nie zadziała, to:

polska wersja pobrana z chomika

Pobierz naszą wersję i spróbuj ponownie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wersje na chomika mogą mieć zintegrowane hacktoole, keyloggery itp. Nie muszą, ale na wszelki wypadek ściągaj z zaufanego źródła.

Opublikowano

klucz z wersji angielskiej nie będzie działał na wersji polskiej - jedyne wyjście zainstalować spolszczenie

wiktorynko czy mam przeinstalowac na wersje angielska ,czy do wersji polskej dodac spolszczenie?

Opublikowano

udało się na polskiej wersji system aktywowany temat do zamknięcia

jak Ci się to udało? Ja mam klucz do wersji włoskiej i teraz postawiłem Polski system i mi nie przyjmuje klucza : <

Opublikowano

klucz z wersji angielskiej nie będzie działał na wersji polskiej - jedyne wyjście zainstalować spolszczenie

Wiec tak samo bedziesz mial z włoską wersją.

Zainstaluj włoską, zaaktywuj i ewentualnie dodaj spolszczenie.