TheX4s3 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 Kupiłem używany telefon iPhone 6s. Przede mną użytkowało go 3 osoby. Teraz nie mogę utworzyć swojego konta w icloud. Podczas próby wyświetla się informacja że ilość darmowych kont została wykorzystana. Jak temu zaradzić? Czy ta metoda zaradzi ? To mój 1 iPhone nie znam się . Cytuj
razor1995 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 Kupiłeś go wylogowanego z iCloud? Jeśli tak, to nie powinno być żadnego problemu. Jeśli nie jest wylogowany - masz problem. Cytuj
TheX4s3 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 4 minuty temu, razor1995 napisał: Kupiłeś go wylogowanego z iCloud? Jeśli tak, to nie powinno być żadnego problemu. Jeśli nie jest wylogowany - masz problem. wylogowany ale chcialem zalozyc wlasne konto do pobierania apek ale nie moge aktywowac tego konta bo wyskakuje komunikat ze juz jest ten limit na 3 darmowe konta .. iCloud mnie malo co obchodzi tylko sklep Cytuj
razor1995 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 "Wystarczy że na innym urządzeniu z iOS lub OSX które nie wykorzystało powyższego limitu stworzymy nowe konto w iCloud. I wtedy tym urządzeniem lub urządzeniami które limit wykorzystały zalogujemy się do nowego konta." Masz dostęp do innego iPhone? Spróbuj na nim założyć nowe konto i zalogować się na swoim. Cytuj
TheX4s3 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 59 minut temu, razor1995 napisał: "Wystarczy że na innym urządzeniu z iOS lub OSX które nie wykorzystało powyższego limitu stworzymy nowe konto w iCloud. I wtedy tym urządzeniem lub urządzeniami które limit wykorzystały zalogujemy się do nowego konta." Masz dostęp do innego iPhone? Spróbuj na nim założyć nowe konto i zalogować się na swoim. Zakładałem nowe i nic gdyby było ok nie było by tego tematu Nie mam dostępu do innego uradzenia od apple .. Nie zauważyłem aby ktoś ze znajomych posiadał iPhona Kupiłem aby się pobawić bo podobno się nie zacina .. i D*PA Jak nie mogę nic pobrać Cytuj
balusiek Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 A próbowałeś utworzyć sobie konto na windowsowym iTunes? Cytuj
TheX4s3 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 6 godzin temu, balusiek napisał: A próbowałeś utworzyć sobie konto na windowsowym iTunes? jak możesz zauważyć zapytałem o to na samym początku ... nie próbowałem bo wczoraj mi się nie chciało .. jak będę w domu zobaczę chociaż wątpię .. będę musiał znaleźć kogoś kto ma iPhona aby założył konto wtedy jak się zaloguje u siebie powinno pójść Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi