`smile. Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam. Zainstalowałem dzisiaj na nowo Windows 8.1 Professional x64 PL próbowałem go aktywować zgodnie z o to tym poradnikiem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wcześniej nie miałem z tym kłopotu, bo system normalnie się aktywował, lecz zgubiłem płytę z poprzednim obrazem ISO (bodajże nie z tej strony, lecz nie jestem pewnien) i pobrałem ten: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Robiąc wszystko zgodnie z poradnikiem wyskakuje mi następujący błąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co mam zrobić by go aktywować? Cytuj
provectus Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 norma...serwer jest niedostepny... odczekaj kilka h lub jeden dzień lub uzyj aktywatora Cytuj
`smile. Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Jeżeli nie działa główny serwer to zastępcze również? Cytuj
provectus Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 nie, nie...serwerów jest sporo, aktywator analizuje czynny a KMS podajesz konkretny Cytuj
`smile. Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 W sumie wole poczekać, aż będzie aktywny niż instalować jakieś aktywatory Cytuj
Mr.T Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Tylko dlaczego pobrales tak stary obraz ? nawet bez update 1 Cytuj
`smile. Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Tylko dlaczego pobrales tak stary obraz ? nawet bez update 1 Nie wiem, taki znalazlem to pobrałem. Jakbym chciał ten z Update 1 to muszę nowy obraz pobrać czy jakieś akutalizacje zrobić lub pobrać stąd jeżeli jest dostępne? Jeżeli tak to jakbyś mógł to podaj link do tej wersji systemu. Cytuj
`smile. Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Serwery nadal nie działają nawet te zastępcze. Ma ktoś jakieś by można było aktywować system? Cytuj
yarek35 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 spróbuj tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a właściwie ściągnij 8.1 up1 - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
`smile. Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 spróbuj tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a właściwie ściągnij 8.1 up1 - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co do systemu to Mr. T podał mi na PW link do [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tej wersji systemu i zbootowałem USB i przeinstalowałem sobie na Win 8.1 Enterprise x64, więc mam już ten aktualny z Update 1. A co do aktywatora to użyłem KMSpico 9.3.1 Portable. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi