Jump to content
WinClub

`smile.

Użytkownik
  • Content Count

    6
  • Posty z Chatbox

    0
  • Joined

  • Last visited

  1. Co do systemu to Mr. T podał mi na PW link do https://winclub.pl/topic/1866-windows-81-with-update-1-x86x64-lipiec-2014-winclub-pl/ tej wersji systemu i zbootowałem USB i przeinstalowałem sobie na Win 8.1 Enterprise x64, więc mam już ten aktualny z Update 1. A co do aktywatora to użyłem KMSpico 9.3.1 Portable.
  2. Serwery nadal nie działają nawet te zastępcze. Ma ktoś jakieś by można było aktywować system?
  3. Nie wiem, taki znalazlem to pobrałem. Jakbym chciał ten z Update 1 to muszę nowy obraz pobrać czy jakieś akutalizacje zrobić lub pobrać stąd jeżeli jest dostępne? Jeżeli tak to jakbyś mógł to podaj link do tej wersji systemu.
  4. W sumie wole poczekać, aż będzie aktywny niż instalować jakieś aktywatory
  5. Jeżeli nie działa główny serwer to zastępcze również?
  6. Witam. Zainstalowałem dzisiaj na nowo Windows 8.1 Professional x64 PL próbowałem go aktywować zgodnie z o to tym poradnikiem: https://winclub.pl/topic/471-manualna-aktywacja-win-vista-win-7-win-8-win-81-win-server-2008-win-server-2008r2-win-server-2012-win-server-2012r2-office-2010-2013/ Wcześniej nie miałem z tym kłopotu, bo system normalnie się aktywował, lecz zgubiłem płytę z poprzednim obrazem ISO (bodajże nie z tej strony, lecz nie jestem pewnien) i pobrałem ten: https://winclub.pl/topic/513-windows-81-vl-pro-i-enterprise-net35-pl-64bit-201310-nikka/ Robiąc wszystko zgodnie z poradnikiem wyskakuje mi następujący błąd: http://naforum.zapodaj.net/images/2e867e7a9dc8.png Co mam zrobić by go aktywować?
×
×
  • Create New...

Important Information