Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam identyczny CPU i śmigam na Win7 Pro x64 Finał 2017 od Mr.T. I za nic nie zmienię na Winzgrozę 10, którą mam dla testu na innym, starym dysku. Ale jak bardzo chcesz W10, to mody Srom-otnika są dość mocno cięte (mody JG).

Opublikowano
15 minut temu, nudzija napisał:

ja od siebie polecę windows 8.1 PS

Nie wiem czy wiesz, ale AMD nie wspiera 8.1 i oficjalnie nie ma do niego sterów :E Tylko Win7 i Win10. Laguna podał już link do tego, o którym pisałem wcześniej.

Opublikowano

Moja opinia - nie instaluję tych mocno grzebanych modów, bo nie mam nerwów się potem męczyć z jakimiś problemami, a czytając komentarze, to sporo ich jest. Instaluję od lat tylko aktualizowane mody Mr.T, potem mały lifting wydajnościowy do SSD, wyłączenie zbędnych usług i śmieci z autostartu, ewentualnie też WU, i nie widzę różnicy w szybkości czy zużyciu RAMu, a problemów jakichkolwiek brak. Ale jak ktoś lubi testować i ma do tego cierpliwość, to nie zabraniam :D

Opublikowano

Dzieki wszystkim za propozycje, @widzior mi akurat Win 8.1 PS dzialal, jednak mimo wszystko wole Win 10. Znalazlem jednak system idealny dla mnie - Win 10 LTSC 2019, wiec prosze o zamkniecie tematu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie