domwie Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam, Mam slabego lapciaka na ktorym oryginalnie jest win 10... ale... chce go przerobic zeby byl do odtwarzania filmow na tv (taki barebone jak kiedys) a gdy nie uzywany bedzie jako ramka do zdjec :/ zona sobie wymyslila... i potrzeba mi pomocy w dobraniu systemu i moze wizualnych dodatkow aby ten system wygladal fajnie i zeby latwo bylo go uzywac pilotem (na irde) Cytuj
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 KODI ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
domwie Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 problem w tym ze kodi nie pozwoli mi uruchomic aplikacji polbox do tv... myslalem o jakims ladnym windowsie z dokiem itd. zeby moja "kochana tesciowka" poradzila sobie w obsludze pilotem na usb w sensie irda na usb przepraszam za problem Cytuj
moszter Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 A może MediaPortal? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub Nox? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo BlueStacks? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
domwie Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 dzieki, ogolnie nox i bluestacks potrzbuja mocniejszego kompa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi