Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Model:

Hp Stream 13

2. Dokładne parametry swego Laptopa/PC:

Procesor:Intel Celeron N2840

Pamięć:2 GB

Dysk eMMC:32 GB

Grafika:Intel HD Graphics

3. System jaki posiadasz:

Chwilowo mam wgrany Windows 10.

4. Jaki chciałbyś mieć (np 7,8,10):

Z czego co czytałem to najlepszy chyba na takie słabe netbooki jest w7 więc jego :)

Opublikowano

Z tymi sprzętami jest taki problem że oficjalne sterowniki tylko do win10x64 a klucz aktywacyjny windowsa w biosie, syn ma podobny tylko Kiano slimnote 14.2 i zostawiłem czyściocha 10 na etapie 1803.  Z modów może to:

p4r150n lubi to
Opublikowano

W sumie mam zainstalowany jakiś Windows 10 64bit tylko, że mam wrażenie, że procesor nawet gdy nie mam nic włączonego to pali się, jego zużycie jest około 90%, robiłem niby coś co miało wyłączyć aktualizację ale niezbyt dużo to dało. Kolejnym problemem jest to, że podczas glupiego oglądania filmów na youtube laptop zacina się itp. To wina tego 64 bitowego systemu czy po prostu słabej specyfikacji?

Opublikowano

Sprawdziłem na stronie HP i są sterowniki pod 8.1 to polecam:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

niestety win 10 to opasły system i na mocniejszych konfiguracjach też działa kiepsko lepiej 8.1 do PREZESA używa go @M4T  od dłuższego czasu i sam go poleca.

p4r150n lubi to
Opublikowano

Na 64-bit (x64) odpalisz programy pod 64-bit (x64) oraz 32-bit (x86), a na 32-bit (x86) tylko 32-bit (x86)64-bit (x64) szybciej będzie czy się włączał oraz szybciej działał, itd. itd.

i powtórzę jeszcze raz stery na stronie producentatylko do 64-bit (x64) -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

p4r150n lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie