lorak Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Witam Kiedyś instalując drugi system (ubuntu obok Windowsa) udało mi się doprowadzić do sytuacji, że włączało mi się ładne Windowsowe okno wyboru systemu (wybranie czy chce bootować Windowsa czy Ubuntu). Teraz za nic nie mogę do tego doprowadzić, a powiem szczerze, że drażni mnie wygląd Gruba podczas wyboru systemu. Taka mała pierdoła, ale męczy mnie to, że nie wiem jak do tego doprowadzić. Ktoś ma jakiś pomysł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Jakie windowsowe okno wyboru skoro windows nawet nie obsługuje partycji ext. Musisz coś więcej podać bo tak to będzie ciężko jedynie co to może refind. Tutaj masz różne skórki do Gruba : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorak Posted October 11, 2018 Author Report Share Posted October 11, 2018 Chodzi mi o coś takiego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Jak cię drażni wygląd, to sobie Clovera zainstaluj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Polecam, sam używam (do MacOS'a - bootuje wszystko łącznie z Windows/Linux itd.) Na tym screenie masz kontynuację instalacji Debiana, w momencie gdy nawet nie ma jeszce GRUBa na dysku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Jak to jest ładne to ja już wole gruba nawet bez modyfikacji wyglądu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkowal Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Teraz, razor1995 napisał: Jak cię drażni wygląd, to sobie Clovera zainstaluj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Polecam, sam używam (do MacOS'a - bootuje wszystko łącznie z Windows/Linux itd.) Na tym screenie masz kontynuację instalacji Debiana, w momencie gdy nawet nie ma jeszce GRUBa na dysku. Clover_v2.4k_r4700.pkg.md5 Clover_v2.4k_r4700.pkg Z czym to się je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts