Dukov Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Dzień dobry. Tak jak w temacie, praktycznie cały czas świeci mi się dioda w laptopie, model Lenovo G580, Win 10 JG Light x64. Trwa to kilka dni i zaczyna mi się to nie podobać profilaktycznie ją zakleiłem. Potem odinstalowałem ją z systemu, tak jak mikrofon - dioda świeci nadal. Przeskanowałem komputer Microsoftowym antywirem i czysto. Ma ktoś jakiś pomysł co tu jest grane? Dziękuję. Cytuj
renatan Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 mnie to wygląda na włączoną jakąs opcję w biosie Cytuj
Dukov Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 Dziwna sprawa, sama z siebie przestała świecić. Cytuj
iskier Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 Bo nic ciekawego nie robisz, tylko patrzysz w tę kamerkę, to ile można się gapić? Cytuj
Dukov Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 Zmusiłem się i poszukałem na necie, okazauje się, że to jest wina Chrome'a wystarczy strona podatna na atak XSS, odinstalowanie Chrome'a i zainstalowanie Opery pomogło, choć niby to samo co Chrome, czy raczej Chromium. Cytuj
Widzior Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 To ktoś jeszcze używa tego szpiegującego g...a Chroma? Cytuj
Gość Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 2 godziny temu, Dukov napisał: Zmusiłem się i poszukałem na necie, okazauje się, że to jest wina Chrome'a wystarczy strona podatna na atak XSS, odinstalowanie Chrome'a i zainstalowanie Opery pomogło, choć niby to samo co Chrome, czy raczej Chromium. Chromium to bazowy system na którym bazuje Chrome od Google. Opera ma tylko ten sam silnik, jeśli się mylę to mnie poprawcie ale tak mi się wydaje Cytuj
Dukov Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 Nawet kamerkę odinstalowałem z systemu i nadal dioda się świeciła, czyli kamerka działała. I zrobiłem to dwukrotnie, bo zmieniałem dysk, dopiero po przesiadce na Operę problem zniknął i od wczoraj nic się nie świeci. Cytat Potem odinstalowałem ją z systemu, tak jak mikrofon - dioda świeci nadal. Z pierwszego mojego posta. Zresztą [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A podejrzewam, że gdyby poszukać, to by się tego znalazły tony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi