Marcel1 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Witam. Mam pytanie dotyczące kopii zapasowych urządzeń mobilnych z Androidem na pokładzie np: smartfonów lub tabletów bez rootowania urządzenia. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość wykonania ich pełnego backupu ( 1:1 ), jeśli tak to jakimi narzędziami i w jaki sposób ? Z góry dziękuję za odpowiedźi. Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 2 godziny temu, Marcel1 napisał: pełnego backupu ( 1:1 ) Zależy ile posiadasz pamięci sprawdź ile teraz zajmuje system i razy dwa i ile zostanie ci pamięci,w ustawieniach masz możliwość przywrócenia ale fabrycznego roomu. W niektórych telefonach zmieniają recovery w którym jest możliwość zrobienia kopi powiedzmy 1:1. Cytuj
Spirit Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 34 minuty temu, Dziadek13 napisał: W niektórych telefonach zmieniają recovery w którym jest możliwość zrobienia kopi powiedzmy 1:1. Ten recovery dodany w telefonach to lipa przynajmniej u mnie Doogee T3 ma taki dodany. System zajmuje jakieś 8giga. Telefon woła o wolne miejsce na sd w wielkości 24 giga!!! Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Ja miałem kiedyś lenovo 916 wgrałem recovery TWRP-recovery 2.8.2 i robiłem kopie na sd potem ściągałem na komputer jak chciałem przywrócić to z pc na pamięć telefonu i przywracałem. Takie twrp wgrałem ale każdy tel ma inne twrp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi