KamyczeQ Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam czy może mi ktoś pomóc i powiedzieć jakim programem mogę odzyskać hasło do systemu ? Nie mogę nagrać win 8.1 x64 na pendrive 4gb, bo pisze, że za duży rozmiar Może ktoś ma jakiś program aby zresetować hasło bądź włączyć konto admina abym mógł zmienić hasło starego konta ? Może jakiś przez linuxa ? jestem zielony w tym proszę o pomoc z góry dziękuję @Udało mi się wejść na konto gościa może coś pomoże Cytuj
adamkon Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam czy może mi ktoś pomóc i powiedzieć jakim programem mogę odzyskać hasło do systemu ? Nie mogę nagrać win 8.1 x64 na pendrive 4gb, bo pisze, że za duży rozmiar Może ktoś ma jakiś program aby zresetować hasło bądź włączyć konto admina abym mógł zmienić hasło starego konta ? Może jakiś przez linuxa ? jestem zielony w tym proszę o pomoc z góry dziękuję @Udało mi się wejść na konto gościa może coś pomoże Hiren's Boot CD i reset hasła Cytuj
Gas Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 sorki za link do innego forum ...ale tu jest rozwiązanie problemu z hasłem na dzień dobry [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
KamyczeQ Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Hiren's Boot CD i reset hasła Nie działa mi to ;/ resetowałem hasło i nawet zmieniałem i nic nie działa dalej to samo sorki za link do innego forum ...ale tu jest rozwiązanie problemu z hasłem na dzień dobry [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wyjaśnisz co mam pobrać itp ? 1 link nie działa na swoim kompie gdzie mam zablokowany system jestem na koncie gościa Cytuj
Gość gpupdate Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Nie działa mi to ;/ resetowałem hasło i nawet zmieniałem i nic nie działa dalej to samo Ten program musi zadziałać, musisz gdzieś robić błąd. Postępuj dokładnie według instrukcji: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
KamyczeQ Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ten program musi zadziałać, musisz gdzieś robić błąd. Postępuj dokładnie według instrukcji: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na kompie mam 2 konta jedno swoje 2 konto Gościa a wykrywa mi tylko konto administratora nie z moją nazwą itp Zrobiłbym ss'a czy zdjęcie ale nie mam jak ;/ btw wcześniej pisało że hasło usunięte ale dalej pokazuje mi linie z hasłem Cytuj
slawektor Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zobacz w ten sposób: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Program można pobrać stąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
KamyczeQ Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zobacz w ten sposób: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Program można pobrać stąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie działa mi ten program ;/ mam cały czas ładowanie i nic się nie dzieje dalej Cytuj
provectus Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 przez tryb awaryjny na konto admina i potem usunac z drugiego konta Cytuj
KamyczeQ Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 przez tryb awaryjny na konto admina i potem usunac z drugiego konta Wyjaśnisz jak to zrobić? Cytuj
provectus Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 manualnie... F8 przed bootowaniem Cytuj
KamyczeQ Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 manualnie... F8 przed bootowaniem Klikałem F8 ale nic się nie pokazywało Patrzyłem również przez Uruchom Ponownie + shift ale muszę podać hasło do administratora ;/ No chyba że przez konto gościa coś zrobię Cytuj
provectus Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 goscia nic nie zrobisz a f8 działa tylko trzeba umiec Cytuj
KamyczeQ Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 goscia nic nie zrobisz a f8 działa tylko trzeba umiec [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może pomyliłeś Systemy ? Cytuj
KamyczeQ Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 działa, działa... Znalazłem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Klikam od samego początku cały czas tłukę w klawiaturę i nic nie mogę zrobić Cytuj
adamkon Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Nie działa mi to ;/ resetowałem hasło i nawet zmieniałem i nic nie działa dalej to samo Najlepiej Hiren's Boot CD wersja 10.6 i reset hasła Cytuj
KamyczeQ Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Odzyskałem hasło ! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tutaj jest wszystko dokładnie pokazane Działa zmiana hasła jak i tworzenie konta administratora Cytuj
provectus Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 hirent boot...to ci już ludzie pisali... Cytuj
slawektor Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Jest jeszcze taka możliwość: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
razor1995 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Najprościej użyć Kon-Boot'a Na admina wchodzisz w pięć sekund. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi