fala77 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam. Chciałem sobie wypróbować windowsa 8.1 i ściągnąć z tej strony.Jakoże że mam kartę tv przyzwyczaiłem się do korzystania z windows media center. Który konkretnie link jest do windows 8.1 z WMC ? Cytuj
podlos Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Nie ma bodajże obrazu 8.1 z WMC, tylko modyfikowany Cytuj
fala77 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie ma bodajże obrazu 8.1 z WMC, tylko modyfikowany aha... no bo mnie trochę zmyliło w zakładce windows download jest "Windows 8.1 WMC - wersja profesionalna z zintegrowanym Windows Media Center" tylko jakoś właśnie linka do niego nie widzę. Cytuj
muezin70 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 aha... no bo mnie trochę zmyliło w zakładce windows download jest "Windows 8.1 WMC - wersja profesionalna z zintegrowanym Windows Media Center" tylko jakoś właśnie linka do niego nie widzę. Witam,też chciałem o to zapytać jest gdzieś ten Windows 8.1 WMC pl. Prosimy o szybką odpowiedz.Pozdrawiam Cytuj
Mr.T Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w tej wersji masz do wyboru WMC mam za slaby uplaud bym kazda rzecz odzielnie mial robic Cytuj
muezin70 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Dzięki wielkie,pobierzemy i sprawdzimy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi