Windows 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam, mam problem z Modern UI po zainstalowaniu Update 1. Ten problem pojawia się tylko jak komputer jest długo uruchomiony po restarcie jest już normalnie a później znowu jest problem. Problemy: - Jak jestem na pulpicie i jak przekierowuje kursor do prawej górnej strony ekranu (żeby mi się pokazał ten prawy pasek boczny) to się nie pojawia ten pasek. - Jak wejdę w jakąś aplikację windowsowską to później nie mogę jej wyłączyć gdy mam kursor w lewym dolnym rogu logo windows się nie pokazuje lub gdy mam w prawym górnym rogu pasek od aplikacji też się nie pokazuje, jedynie przez naciśnięcie klawisza windows a następnie wejście na pulpit a następnie prawym na aplikację i zamknij. - Zawsze po dłużej pracy jak pojadę myszką jakiś róg nigdy nic się nie pojawia (pojawia się ale tylko jak komputer jest włączony 1 godzinę później wszystko przestaje działać. Szukałem w internecie rozwiązań ale nic nie znalazłem. Cytuj
podlos Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Mam to samo i też problem jest po tym jak system jest dłużej włączony. To samo mi się dzieje na laptopie i PC ale rzadko a jak rozwiązać ten problem to nie wiem Cytuj
Windows 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja na 2 kompie nie mam tego problemu Cytuj
Windows 10 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zamykam rozwiązałem problem wystarczyło wpisać w konsoli jako administrator komendę "scannow /sfc" znalazło błędy w systemie i je naprawiło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi