Skocz do zawartości

Test komputera - gdzie jest problem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
59 minut temu, jiuyng napisał:

wycinając rzeczy które są niepotrzebne :P :D robisz dokładnie to samo w większym lub mniejszym stopniu co twórca systemu modyfikowanego

Raczej w mniejszym i tylko to co niezbędne i możliwe na działającym systemie. W zasadzie odinstalowuje się apki i usuwa pozostałości po nich, a reszta to ustawienia systemu i rejestru.

Jaki jest sens stosowania odchudzonego systemu na mocnym sprzęcie? To już są takie rozważania luźne, bo czytałem, że sprzęt działa i raczej nie była to przyczyna systemowa.

Opublikowano

przyzwyczajenie do win7 i jak szukałem systemu żeby sie przerzucić na win10 to tylko na warunkach takich zęby było jak najbardziej podobnie do win7 i trafiłem na taka modyfikacje która mi podpasowała, a sprzęt nie mam tutaj nic do rzeczy bo równie dobrze można napisać po co ludzie moduja wersje sportowe aut przeciez jest dobrze jak jest albo po co kręcić procesor z serii K jak jest dobrze jest a jednak się to robi. A system z mała ilością usług, apek, śmieci to system mniej awaryjny - jeżeli jesteś świadom tego co zostało usunięte i na co to nie pozwoli w przyszłości wg. mnie (a zawsze uzywalem modyfikacji czy win7 czy teraz win10) nigdy nie robię update od windowsa a jak robię to z nowym modowanym systemem także nie zgodzę się z tym że jak masz sprzęt, który udźwignie dany system to go używać. Chyba jestem minimalistą -_-

Opublikowano

niestety nie jest to potrzebne w ogolę, w tym momencie przepływ powietrza mam idealnie zgrany jak wrzucę gore to będę robił lekki airblow uważam ze temp na moim powietrzu to nie powód do wstydu bo niektórzy na swoich super AiO maja gorsze paramenty =))