TomOlej Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Szukam laptopa w przedziale cenowym od 3k-4k PLN, przeglądałem niemieckie ceneo i trafiłem na powyższy produkt, czy ktoś miał styczność z tą marką? Wysłane z mojego BBB100-2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2018 Ostatnio też szukałem znajomemu coś w tym przedziale cenowym - ciężko jest coś na sztywno wybrać żeby był " wilk syty i owca cała " ale to co podałeś moim zdanie nie opłacalne ( cena na zł 3212 ) jest to pietnastka a za podobną cenę masz 17 ja przeglądałem na X-kom i cena oczywiście większa ale 17 , ram 16 GB ,dysk 256 ssd + 1000 hd , karta grafiki ta sama , procesor lepszy i cena 3996 zł albo 4285 zł więc lepiej wydać więcej ( bo nie kupujesz na 5 minut ) i być bardziej zadowolonym ? chociaż zadowolenie się zaczyna od 8 tyś. To co podałeś moim zdaniem nie warte jest zainteresowania poszukaj jeszcze trochę nie raz idzie trafić przysłowiowy strzał . Cytuj
tom-asz Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2018 Nie każdy woli 17" ja osobiście mam 15,6" i sobie chwalę siora ma 17 i jakoś sobie nie wyobrażam na nim pracy. Co do sprzętu myślę że idzie coś lepszego poszukać. Cytuj
piosylant Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2018 Również nie znalazłbym w plecaku miejsca dla 17. A takie coś? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więcej RAMu i lepsza grafika. SSD na M.2 możesz dokupić później. Cytuj
FxJerzy Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2018 5 godzin temu, P1O napisał: A takie coś? Poniżej Y720 to szkoda kupować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi