88jankowalski88 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 Smart Tools v1.7.9a - przybornik Smart Tools® to kompletna paczka 6 zestawów aplikacji. Zawiera 5 zestawów Pro, co daje w sumie 16 aplikacji – innymi słowy wszystko w jednym. Zestaw 1: Długość, kąt, nachylenie, poziom, skok gwintu – Smart Ruler Pro Zestaw 2: Odległość, wysokość, szerokość, powierzchnia – Smart Measure Pro Zestaw 3: Kompas, wykrywacz metali, GPS – Smart Compass Pro Zestaw 4: Miernik dźwięku, miernik wibracji – Sound Meter Pro Zestaw 5: Latarka, szkło powiększające, lustro – Smart Light Pro Zestaw 6: Jednostka – Przelicznik jednostek Więcej informacji znajdziesz w instrukcji użytkownika każdej z aplikacji. Obejrzyj też pliki video na Youtube i odwiedź bloga: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więcej narzędzi już niedługo. Potrzebujesz więcej narzędzi lub funkcji? Wyślij do mnie maila, odpowiem najszybciej jak będę mógł. Mam nadzieję, że moje aplikacje są przydatne i Twój smartphone stał się naprawdę „smart”. Dziękuję! ** Wymagany jest czujnik pola magnetycznego. Ta aplikacja może nie obsługiwać kilku urządzeń z systemem Android (np. HTC Desire X, ST21i). ** Wsparcie off-line (dla urządzeń tylko z Wi-Fi): Otwarcie aplikacji kilka razy z połączeniem, pozwala na otworzenie bez połączenia. Download: Smart Tools v1.7.9a.apk (6 MB) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
kris7200 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Super aplikacja, dziękować bardzo Cytuj
k3vin Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Smart Tools v1.7.9 Najnowsza wersja w najświeższym moim poście. Cytuj
razor1995 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Aktualizacja 1.7.9a (w pierwszym poście). Cytuj
k3vin Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Smart Tools v2.0.0 - v2.0.0 : Unit converter update, Galaxy S7 support Najnowsza wersja w najświeższym moim poście. Cytuj
k3vin Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 Smart Tools v2.0.1 - v2.0.1 : Unit converter update, Sound effect on/off [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi