Skocz do zawartości

Windows 10 Home Pro RS6 v.1909 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 09.07.2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, sebio napisał:

Dokładnie

aleś niecierpliwy :) 

Właśnie instaluje trzeci raz, trzecią wersje systemu Windows 10 z tego forum. I zaqwsze coś nie działało. Dostaje k%$#@#$  :)

No zobaczę po tej która właśnie się ściąga.

Myślałem aaa zajmie mi to godzinkę. Siedze od 14 a jest 19 :(

Opublikowano
3 godziny temu, dannyboi napisał:

Właśnie instaluje trzeci raz, trzecią wersje systemu Windows 10 z tego forum. I zaqwsze coś nie działało. Dostaje k%$#@#$  :)

No zobaczę po tej która właśnie się ściąga.

Myślałem aaa zajmie mi to godzinkę. Siedze od 14 a jest 19 :(

mi ta wersja jako pierwsza jesli chodzi o windows 10 działa, do tej pory siedziałem na sromotniku z windowsem 8.1

Opublikowano
55 minut temu, konuss napisał:

Jutro będzie aktualizacja. Ogolnie wersję którą wgrywam uważam za chyba moja najlepsza. Następna wersja Będzie już z wyszukiwarka i tym co chcecie 

to bedzie jeszcze lepsza od tej? 

Opublikowano

ogolnie oscylacyjnie bo miara jest tylko dla mnie moj dwa lapki plus dwie stacjonarki. wedlug mnie okolo 40% wzrost wydajnosci. jak juz na antyku gdzie jest 256mb z grafika integrat 16mb chodzi plynnie...

eidur lubi to
Opublikowano
W dniu 6.06.2019 o 17:47, konuss napisał:

z tym windows search wciaz jestem 80% na nie i dwa nie rozumiem instalacji dodatkowej aplikacji ktora sluzy jako menu start. nie wiem widocznie czegos nie wiem :-P rozumiem w wersji rs5 ale w rs6 microsoft calkowicie odcial start menu od glownej powloki gdzie dziala to prawie 400% szybciej niz w poprzedniku. moze osoby ktore uzywaja startisback mi to wyjasnia ?

a co takiego zlego jet windows search ze jestescie w wiekszosci za usunieciem tego? i bez tego jak szukacie jakis plikow na dysku to z czego korzystacie?

Opublikowano

Pracując osobiście na czterech różnych sprzęt ach jednocześnie robiąc coś z pasji i zainteresowania. Mając rodzinę pracę i różne inne zajęcia. Uwierz mi nie muszę niczego szukać bo wiem gdzie co jest. 

1 godzinę temu, sebio napisał:

teraz to ja nie umiem wytrzymać, jak to ma być jeszcze lepszy od tego to też oprócz kompa na lapka zapodam :)

No wrzucę odrazu po kompilacji. Idzie już prawie 3 godzinę. :/

eidur lubi to
Opublikowano

no to widzisz dzieki takiemu twojemu ogarnieciu mamy takie super mody :) ale widocznie nie wszyscy sa tak ogarnieci i przy wiekszej ilosci plikow wydaje mi sie ze ta funkcja jest niezbędna i rozumiem usuwanie defendera itd ale nadal nie bardzo dlaczego windows search jest bee?

PS ja rowniez czekam z nieciepliwoscia za nowa wrzutka chcialem go jeszcze dzisiaj zainstalowac :)

Opublikowano
3 minuty temu, wioslo1 napisał:

no to widzisz dzieki takiemu twojemu ogarnieciu mamy takie super mody :) ale widocznie nie wszyscy sa tak ogarnieci i przy wiekszej ilosci plikow wydaje mi sie ze ta funkcja jest niezbędna i rozumiem usuwanie defendera itd ale nadal nie bardzo dlaczego windows search jest bee?

PS ja rowniez czekam z nieciepliwoscia za nowa wrzutka chcialem go jeszcze dzisiaj zainstalowac :)

a ja ci powiem więcej, że za chwilke jajko zniose :)

Opublikowano

Ogólnie zaskoczy was rozmiar pliku install i napewno czas wgrywania plikow przy instalacji. po prostu mrug i juz jest ;D. zła wiadomosc - dopiero 68% a leci 4h

Gdybym oczysci recover i winpe z tych glupot do instalcji itd to było z 1,5 gb na 2 systemy w jednym iso...

eidur i br4kus lubią to
Opublikowano
21 minut temu, konuss napisał:

Ogólnie zaskoczy was rozmiar pliku install i napewno czas wgrywania plikow przy instalacji. po prostu mrug i juz jest ;D. zła wiadomosc - dopiero 68% a leci 4h

Gdybym oczysci recover i winpe z tych glupot do instalcji itd to było z 1,5 gb na 2 systemy w jednym iso...

oby było do wieczora :)

Opublikowano

dokladnie a najwazniejsze jest to ze Windows search z wyszukiwarki stal sie tak naprawde pod komponebtem Cortany. i tu sie zaczyna zabawa. Windows Search-Cortana-Telemetria-Szpiegowanie-!!!. Dlatego podchodze bardzo scepyycznue

ale zobaczymy...

eidur lubi to
Opublikowano
1 minutę temu, konuss napisał:

dokladnie a najwazniejsze jest to ze Windows search z wyszukiwarki stal sie tak naprawde pod komponebtem Cortany. i tu sie zaczyna zabawa. Windows Search-Cortana-Telemetria-Szpiegowanie-!!!. Dlatego podchodze bardzo scepyycznue

ale zobaczymy...

dokładnie, a poza tym to roboty nie przerobisz , ale zapytam ile procent kompilacja juz ma, normalnie jajka zaczynam znosić :)

Opublikowano

szczerze cos czuje ze z konwersja na .esd do 24 bedzie online a najlepsze to ze zaczalem przy obiedzie po 12 lekko. heheh niezle co

33 minuty temu, danterape napisał:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

oki sciaglem i zobacze. mozesz po krotce opisac co sie dzieje

eidur i sylar lubią to
Opublikowano
9 minut temu, konuss napisał:

szczerze cos czuje ze z konwersja na .esd do 24 bedzie online a najlepsze to ze zaczalem przy obiedzie po 12 lekko. heheh niezle co

oki sciaglem i zobacze. mozesz po krotce opisac co sie dzieje

to mnie zalamałeś totalnie :)

Opublikowano

Ogolnie opracowalem dla siebie osobiscie apke do moddingu. za jakis miesiac ja udostepnie po prawkach. jest bardzoo sprzetowo nienasycona jesli chodzi o czuszczenie isuwanoe apek kompnentow to te ntlite i inne to sie chowaja

eidur lubi to
Opublikowano

Proszę nie denerwuj mnie bo strzela mnie tak że brak słów. Ogolnie idzie już całą noc a jest dopiero 46% dopadł mnie co miesięczny ból limitu internetowego. Mam łączę jak modem 56 kbps . Rozumiecie!!! 

eidur lubi to