dannyboi Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 2 godziny temu, sebio napisał: Dokładnie aleś niecierpliwy Właśnie instaluje trzeci raz, trzecią wersje systemu Windows 10 z tego forum. I zaqwsze coś nie działało. Dostaje k%$#@#$ No zobaczę po tej która właśnie się ściąga. Myślałem aaa zajmie mi to godzinkę. Siedze od 14 a jest 19 Cytuj
sebio Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 3 godziny temu, dannyboi napisał: Właśnie instaluje trzeci raz, trzecią wersje systemu Windows 10 z tego forum. I zaqwsze coś nie działało. Dostaje k%$#@#$ No zobaczę po tej która właśnie się ściąga. Myślałem aaa zajmie mi to godzinkę. Siedze od 14 a jest 19 mi ta wersja jako pierwsza jesli chodzi o windows 10 działa, do tej pory siedziałem na sromotniku z windowsem 8.1 Cytuj
konuss Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jutro będzie aktualizacja. Ogolnie wersję którą wgrywam uważam za chyba moja najlepsza. Następna wersja Będzie już z wyszukiwarka i tym co chcecie eidur lubi to Cytuj
danterape Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Nie mogę zainstalować Comarch ERP Optima SaaS. Wisi mi na net frameworku 3.5 Cytuj
sebio Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 55 minut temu, konuss napisał: Jutro będzie aktualizacja. Ogolnie wersję którą wgrywam uważam za chyba moja najlepsza. Następna wersja Będzie już z wyszukiwarka i tym co chcecie to bedzie jeszcze lepsza od tej? Cytuj
konuss Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 ogolnie oscylacyjnie bo miara jest tylko dla mnie moj dwa lapki plus dwie stacjonarki. wedlug mnie okolo 40% wzrost wydajnosci. jak juz na antyku gdzie jest 256mb z grafika integrat 16mb chodzi plynnie... eidur lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 teraz to ja nie umiem wytrzymać, jak to ma być jeszcze lepszy od tego to też oprócz kompa na lapka zapodam Cytuj
wioslo1 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 W dniu 6.06.2019 o 17:47, konuss napisał: z tym windows search wciaz jestem 80% na nie i dwa nie rozumiem instalacji dodatkowej aplikacji ktora sluzy jako menu start. nie wiem widocznie czegos nie wiem :-P rozumiem w wersji rs5 ale w rs6 microsoft calkowicie odcial start menu od glownej powloki gdzie dziala to prawie 400% szybciej niz w poprzedniku. moze osoby ktore uzywaja startisback mi to wyjasnia ? a co takiego zlego jet windows search ze jestescie w wiekszosci za usunieciem tego? i bez tego jak szukacie jakis plikow na dysku to z czego korzystacie? Cytuj
konuss Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Pracując osobiście na czterech różnych sprzęt ach jednocześnie robiąc coś z pasji i zainteresowania. Mając rodzinę pracę i różne inne zajęcia. Uwierz mi nie muszę niczego szukać bo wiem gdzie co jest. 1 godzinę temu, sebio napisał: teraz to ja nie umiem wytrzymać, jak to ma być jeszcze lepszy od tego to też oprócz kompa na lapka zapodam No wrzucę odrazu po kompilacji. Idzie już prawie 3 godzinę. :/ eidur lubi to Cytuj
wioslo1 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 no to widzisz dzieki takiemu twojemu ogarnieciu mamy takie super mody ale widocznie nie wszyscy sa tak ogarnieci i przy wiekszej ilosci plikow wydaje mi sie ze ta funkcja jest niezbędna i rozumiem usuwanie defendera itd ale nadal nie bardzo dlaczego windows search jest bee? PS ja rowniez czekam z nieciepliwoscia za nowa wrzutka chcialem go jeszcze dzisiaj zainstalowac Cytuj
sebio Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 3 minuty temu, wioslo1 napisał: no to widzisz dzieki takiemu twojemu ogarnieciu mamy takie super mody ale widocznie nie wszyscy sa tak ogarnieci i przy wiekszej ilosci plikow wydaje mi sie ze ta funkcja jest niezbędna i rozumiem usuwanie defendera itd ale nadal nie bardzo dlaczego windows search jest bee? PS ja rowniez czekam z nieciepliwoscia za nowa wrzutka chcialem go jeszcze dzisiaj zainstalowac a ja ci powiem więcej, że za chwilke jajko zniose Cytuj
wioslo1 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 no ja akurat jeszcze dzisiaj mam szybkiego pendriva na ktorym instalacja pojdzie blyskawicznie tyle ze jutro go musze oddac do serwisu... Cytuj
konuss Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Ogólnie zaskoczy was rozmiar pliku install i napewno czas wgrywania plikow przy instalacji. po prostu mrug i juz jest ;D. zła wiadomosc - dopiero 68% a leci 4h Gdybym oczysci recover i winpe z tych glupot do instalcji itd to było z 1,5 gb na 2 systemy w jednym iso... eidur i br4kus lubią to Cytuj
sebio Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 21 minut temu, konuss napisał: Ogólnie zaskoczy was rozmiar pliku install i napewno czas wgrywania plikow przy instalacji. po prostu mrug i juz jest ;D. zła wiadomosc - dopiero 68% a leci 4h Gdybym oczysci recover i winpe z tych glupot do instalcji itd to było z 1,5 gb na 2 systemy w jednym iso... oby było do wieczora Cytuj
danterape Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Any news about COMARCH ERP OPTIMA SAAS :)? bo mnie to konieczne do firmy... Cytuj
konuss Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie mam dostępu do programu daj go to sprawdzę o co chodzi eidur lubi to Cytuj
konuss Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 dokladnie a najwazniejsze jest to ze Windows search z wyszukiwarki stal sie tak naprawde pod komponebtem Cortany. i tu sie zaczyna zabawa. Windows Search-Cortana-Telemetria-Szpiegowanie-!!!. Dlatego podchodze bardzo scepyycznue ale zobaczymy... eidur lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 1 minutę temu, konuss napisał: dokladnie a najwazniejsze jest to ze Windows search z wyszukiwarki stal sie tak naprawde pod komponebtem Cortany. i tu sie zaczyna zabawa. Windows Search-Cortana-Telemetria-Szpiegowanie-!!!. Dlatego podchodze bardzo scepyycznue ale zobaczymy... dokładnie, a poza tym to roboty nie przerobisz , ale zapytam ile procent kompilacja juz ma, normalnie jajka zaczynam znosić Cytuj
konuss Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 76% idzie najgorszy etep wlasnie ImageComponentClean eidur lubi to Cytuj
wioslo1 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 no to sie dzisiaj raczej nie doczekamy swoja droga nie wiedzialem ze jzu nawet przez takei wyszukiwanie plikow Microsoft inwigiluje... nie da sie tego czyms zastapic? Cytuj
sebio Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 8 minut temu, konuss napisał: 76% idzie najgorszy etep wlasnie ImageComponentClean jak do 22 bedzie to jeszcze zainstaluje a jak nie to jutro Cytuj
danterape Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
konuss Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 szczerze cos czuje ze z konwersja na .esd do 24 bedzie online a najlepsze to ze zaczalem przy obiedzie po 12 lekko. heheh niezle co 33 minuty temu, danterape napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] oki sciaglem i zobacze. mozesz po krotce opisac co sie dzieje eidur i sylar lubią to Cytuj
sebio Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 9 minut temu, konuss napisał: szczerze cos czuje ze z konwersja na .esd do 24 bedzie online a najlepsze to ze zaczalem przy obiedzie po 12 lekko. heheh niezle co oki sciaglem i zobacze. mozesz po krotce opisac co sie dzieje to mnie zalamałeś totalnie Cytuj
konuss Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Ogolnie opracowalem dla siebie osobiscie apke do moddingu. za jakis miesiac ja udostepnie po prawkach. jest bardzoo sprzetowo nienasycona jesli chodzi o czuszczenie isuwanoe apek kompnentow to te ntlite i inne to sie chowaja eidur lubi to Cytuj
konuss Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 2,74 GB ma plik .wim kto zgadnie ile bedzie po konwersji na .esd ? eidur lubi to Cytuj
konuss Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 mowisz ? ciekawe czy trafisz... eidur lubi to Cytuj
darekka Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jak idzie upload moda, bo czekamy z niecierpliwością? Cytuj
konuss Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Proszę nie denerwuj mnie bo strzela mnie tak że brak słów. Ogolnie idzie już całą noc a jest dopiero 46% dopadł mnie co miesięczny ból limitu internetowego. Mam łączę jak modem 56 kbps . Rozumiecie!!! eidur lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi