Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pc z taką specyfikacją:

Płyta główna: Gigabite G41M-ES2L

Procesor Intel Core 2 Quad q8400 @2.66GHz (4 CPUs)

Pamieć Ram: 4096MB Ram (DDR2)

Grafika GeForce 9800gt (512mb)

Dysk 500gb

I tu pada moje pytanie jaki system zainstalować 7 czy 10. Mam aktualnie 7 Prof x64 i chodzi spoko ale nie działa mi yt w fhd i czasem system mi przymuli i zastanawiam się nad instalacją 10 (7 jest świeżo po formacie) i czy wgl warto tu 10 x64 instalować do Neta i paru gier jak GTASA czy MC bądz CS ?

Za pomoc z góry dziękuje :D

Opublikowano

Witam mam pc z taką specyfikacją:

Płyta główna: Gigabite G41M-ES2L

Procesor Intel Core 2 Quad q8400 @2.66GHz (4 CPUs)

Pamieć Ram: 4096MB Ram (DDR2)

Grafika GeForce 9800gt (512mb)

Dysk 500gb

I tu pada moje pytanie jaki system zainstalować 7 czy 10. Mam aktualnie 7 Prof x64 i chodzi spoko ale nie działa mi yt w fhd i czasem system mi przymuli i zastanawiam się nad instalacją 10 (7 jest świeżo po formacie) i czy wgl warto tu 10 x64 instalować do Neta i paru gier jak GTASA czy MC bądz CS ?

Za pomoc z góry dziękuje :D

odpuść sobie win 10,zostań na 7

Opublikowano

Sprawdź jak będzie działać ta wtyczka do przeglądarki (firefox, chrome), polecam na wiekowe maszyny

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Przetestowałem kilka systemów i stwierdzam że na moim sprzęcie win 7 jak i win 10 i też win8.1 wspierają yt 2 fhd 60fps ale na przeglądarce innej niż firefox i chrome przy Operze nie ma najmniejszego zacięcia filmu także ja przesiadłem się na Win JG7 x64 Pro (Lite) system działa sprawdzię dzięki każdemu za pomoc temat do zamknięcia :D

Opublikowano

Przejrzyj temat [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i zainstaluj System, obojętnie jaką wersję, mam bardzo podobny komputer, a te Systemy chodzą idealnie System uruchamia się prawie błyskawicznie (20 sekund), programy uruchamiają się natychmiast, polecam lub tego samego moderatora Windows 8.1 jest również rewelacyjny.

Opublikowano

Co wy gadacie ja mam q8200 @ 2.94 i fhd 1080p chodzi nawet w 60fps może macie pastę stara zobaczcie sobie na moją sygnaturkę, win 10 nawet nie instaluj choć działa spoko ale spowalnia taki sprzęt i jest syfem ale jg7 jest fajnie okrojone choć ja mam problem z tym modem

Opublikowano

Przejrzyj temat [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i zainstaluj System, obojętnie jaką wersję, mam bardzo podobny komputer, a te Systemy chodzą idealnie System uruchamia się prawie błyskawicznie (20 sekund), programy uruchamiają się natychmiast, polecam lub tego samego moderatora Windows 8.1 jest również rewelacyjny.

Testowałem ten system jg10 i jg8.1 i nie przypadły mi do gustu jakoś nie chodziły zadobrze.

Co wy gadacie ja mam q8200 @ 2.94 i fhd 1080p chodzi nawet w 60fps może macie pastę stara zobaczcie sobie na moją sygnaturkę, win 10 nawet nie instaluj choć działa spoko ale spowalnia taki sprzęt i jest syfem ale jg7 jest fajnie okrojone choć ja mam problem z tym modem

Na tym sprzęcie działa normalnie yt problemem okazały się 2 przeglądarki Chrome i Firefox które nie ogarniają a na Operze działa fhd 60fps spokojnie, a co JG7 mam pro Lite i nie mam z nim żadnych problemów działa wszystko jak należy. Dzięki za pomoc jeszcze raz :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie