Graiving Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 Witam. Przy wychodzeniu z auta wypadł mi tablet i na ekranie pojawiły się paski (zdjęcie poniżej), tablet reaguje na dotyk, kolory pasków się zmieniają, w tle cały czas widać pozostałości po AutoMapie (nawet po resecie). Tablet to Navroad Nexo Evo. Obstawiam że matryca jest do wymiany (mogę się mylić nie jestem ekspertem ). Proszę Was forumowiczów o pomoc mianowicie, czy opłaca się go naprawiać? Czy kupić nowy(tablet służy mi wyłącznie do nawigacji)? Z góry dziękuję. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Miastowy Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 Ja bym rozebrał i sprawdził czy nie odeszła taśma, jeżeli to nie poskutkuje kupiłbym nowy. Cytuj
Graiving Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 Czy oto chodzi? Jeśli tak, to wpięcie i wypięcie nic nie daje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi