FAFAŁ Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 1 - INSTALACJAA. Musisz pobrać ZIP z najnowszą wersją ze strony :odpowiednie wersje do danych systemów znajdziesz w tematach dotyczących tych systemówB. Po wypakowaniu ujrzysz poniższe 2 foldery i 5 plików :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]« HOME » zawiera:« LANGUAGES » : zawiera pliki językowa (plik English.xml jest dołączony, Polish.xml w zestawie (w trakcie tłumaczenia obecnie), należy go skopiować do tego folderu)« PRESETS » : zawiera kopie zapasowe twoich ustawień« SOFTWARE » : tu znajduje się wszelkie oprogramowanie dodatkowe« THEMES » : a tutaj skórki« WORK » zawiera :« EXTRACT » : miejsce gdzie zostało wypakowane ISO« INTEGRATE » : zawiera :« DRIVERS » : sterowniki, które chcesz zintegrować.« SOFTWARE » : oprogramowanie, które chcesz dołączyć.« THEMES » : wszystkie skórki, które chcesz dodać.« UPDATES » : aktualizacje, które mają być włączone« ISO » : zawiera stworzone, gotowe obrazy ISO« MOUNT » : a tu znajdziesz pliki tymczasowe po zamontowaniu obrazu« Chagelog.pdf » : zawiera informacje o zmianach w programie« HowTo.pdf » : właśnie go czytasz« msvcr120.dll » : biblioteka niezbędna do działania WinReducer« ReadMe.pdf » : zawiera choćby takie informacje, jak Licencja, którą musisz zaakceptować przed rozpoczęciem użytkowania« WinReducer81.exe » : plik uruchamiający WinReducerKiedy skończysz konfigurować program (część 2), ujżysz jeszcze 2 pliki :« WinReducer81.log » : log z błędami....................................................................................................................« WinReducer81.xml » : plik z ustawieniami→ NOTKA: NIE UŻYWAJ SPACJI w nazwach folderów, bo program się nie uruchomi.C. Pobierz i zainstaluj narzędzia dodatkowe7zip (9.32)[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]ImageX (6.3.9600.16384) and Oscdimg (2.56.0.1010)[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Resource Hacker (3.6.0.92)[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]SetACL (3.0.6.0)[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]→ NOTKA: Są one niezbędne do uruchomienia programu.→ NOTKA: Zaleca się użytkowanie wersji 32bitowych...................................................................................................................... Quote
provectus Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 nie wiem gdzie ty widzisz plik spolszczenie ^^ ja widze tylko EN a do pobrania jest tylko DE i RU Quote
Mr.T Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 W trakcie tlumaczenia no ty z taka wiedza z angielskim sobie nie poradzisz nie zartuj sobie bo zwatpie w ciebie Quote
provectus Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 nie w tym sęk, tylko myslałem że złą wersje piobrałem Quote
tom-asz Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Mr.T ile procent przetłumaczone ?? wiem że poprzednia wersja jest po polsku. Quote
Mr.T Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Mr.T ile procent przetłumaczone ?? wiem że poprzednia wersja jest po polsku. Gdzie podeslij jak masz Quote
provectus Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 ja nie moge dojsc do "aktywowania" 7zip zainstalowany jest, wskazuje mu wywala do folderu głównego, daje mu .exe to samo... EDIT: ok, zatrybiło ^^ Quote
tom-asz Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Na głównej stronie ale to jest numer v1 może Ci się przyda [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
provectus Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 jak zaznaczyć kilka rzeczy do wywalenia z kategorii? Quote
adamkon Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Pełne FORUM nt. WinReducer-a [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Mr.T Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Na głównej stronie ale to jest numer v1 może Ci się przyda Zauwaz ze inna wersji stara 7 w starym skrypcie i starej szacie Znam ta strone nie od dzis jestem jednym z pierwszych testerow tego programu zobacz moja range tam Quote
FAFAŁ Posted May 18, 2014 Author Report Posted May 18, 2014 oj widze ze trzeba przeprosić sie z windą i pokazać jak to się robi adamkon spoko majonez dodałem link do forum btw winter wyraził zgode jak by ktoś mial jakieś dziwne mysli i pytania Quote
provectus Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 trzeba było dac "ptaszkowe" zaznaczanie, to nie było by problemu Quote
Mr.T Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 trzeba było dac "ptaszkowe" zaznaczanie, to nie było by problemu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
tom-asz Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Mr.T przecież napisałem że to wersja v.1 ale chciałeś to ci zapodałem Quote
provectus Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] teraz widze, miałem czarny motyw i nie widac było tych "kwadracików" Quote
Mazi Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Witam. Mam pytanie, chcę zrobić własny mod zainstalowanego W7 x64. Uwaga ze strony z instrukcją punkt 1-INSTALACJA cz.C ---> NOTKA: Zaleca się użytkowanie wersji 32bitowych. Rozumiem że dotyczy narzędzi dodatkowych od 7zip do SetACL- nie W7. JUŻ NIE AKTUALNE - DOCZYTAŁEM dla W7 gdzie indziej szukać - zmyliło mnie nie dopisanie dla jakiego jest sys. Quote
Guest Markovv Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Zainstalowałem najnowszą wersję WinReducera, do katalogu Extract skopiowałem z płytki Windowsa 8.1 x64 a program wykrywa mi instalkę jako Windows 8.1 x64 Professional. Na 100% mam zwykła wersję 8.1. Gdy na siłe zainstaluję juz odchudzonego Win 8.1 Pro to wyskakuje słuszny błąd o nieprawidłowym kluczu produktu. Co z tym fantem zrobić? [2014-11-02, 20:34] Problem nieaktualny. Reinstalacja Reducera i poszło Quote
mitpio Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Mam wielka prosbe , moj problem dotyczy dodawania ustawien systemu , wszystko idzie pieknie do momentu ustawiania wygladu zakladka rozne i aktywuj dostosowania jak zaznacze otwieranie pliku jako pojedyncze klikniecie oraz duze ikony w panelu sterowania ,to po zapisaniu zmian w install.wim zainstalowaniu systemu po odpaleniu na pulpicie i w systemie sa widoczne chronione pliki systemu operacyjnego , mimo za nie zaznaczalem tej opcji w tweakach ,to sie dzieje tylko przy probie dodania tych ustawien j.w czy ktos spotkal sie z tym problemem ? I jak go ewentualnie rozwiazac ? Quote
Recommended Posts