rambotic990 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam jaki windows będzie najodpowiedniejszy pod mojego laptopa ? korzystam z niego doprzeglania internetu gier ( league of legends i diablo 3 ) przeglądając forum zastanawialem się nad : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lecz wolę dorazic się innych Konfiguracja mojego laptopa : RAM 6gb PROCESOR: Intel® Core™ i7-4702MW CPU@ 2,20 ghz karta graficzna jest zintegrowana : Intel® HD Graphics 4600 oraz AMD Radeo R7 M265 Series
Gość Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Co tu się pytasz !? możesz co chcesz zainstalować - dobrze wybrałeś możesz śmiało instalować - trochę sam go " dopracuj " i będzie działał bardzo dobrze.
LAGUNA Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Praktycznie każdy 64 bity. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a,nawet 10-yche [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
rambotic990 Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2018 czy windows od Mr.T [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pod gry itp będzie doby na mojej konfiguracji ?
Miastowy Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2018 Nie baw się w żadne modyfikacje. Najlepiej zainstalować czysty Windows, w przyszłości zaoszczędzisz sobie formatów.Chociaż nie mówię, że mod jest zły.
LAGUNA Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2018 czy windows od Mr.T [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] będzie doby na mojej konfiguracji ? Do konfiguracji tak,a w grach to już sam musisz sprawdzić.
rambotic990 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2018 zainstalowałem 8.1 : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i mam wrażenie że komputer jest znacznie spowolniony.... bardziej niż kiedykolwiek. Nawet na przykłądzie przeglądarki otwiera się dłużej, w przypadku gier ( league of legends ) zawiesił się 2 krotnie a nigdy tak nie mialem wrócę chyba do 7... i myślałem nad 2 opcjami: 1. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] co lepiej ?
LAGUNA Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W grach musisz przetestować osobiście u siebie.
Rekomendowane odpowiedzi