nokiagame Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2022 26 minut temu, Hip3r napisał: sprawdz moją modyfikację Nie da się :-) "W tej chwili nie możesz wyświetlić ani pobrać tego pliku. Ostatnio zbyt wielu użytkowników obejrzało lub pobrało ten plik. Spróbuj uzyskać do niego dostęp później. Jeśli plik, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest wyjątkowo duży lub jest udostępniany wielu osobom, zanim będzie on dostępny do pobrania lub obejrzenia, może minąć do 24 godzin. Jeśli po tym czasie nadal nie możesz uzyskać do niego dostępu, skontaktuj się z administratorem domeny." Cytuj
Mr.T Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 12 godzin temu, nokiagame napisał: Nie da się :-) "W tej chwili nie możesz wyświetlić ani pobrać tego pliku. Ostatnio zbyt wielu użytkowników obejrzało lub pobrało ten plik. Spróbuj uzyskać do niego dostęp później. Jeśli plik, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest wyjątkowo duży lub jest udostępniany wielu osobom, zanim będzie on dostępny do pobrania lub obejrzenia, może minąć do 24 godzin. Jeśli po tym czasie nadal nie możesz uzyskać do niego dostępu, skontaktuj się z administratorem domeny." Wejdz w link>w 3 kropku kliknij dodaj gwiazkę>wejdz na swój dysk google>oznaczone gwiazką i wtędy już powinieś móc pobrać. Taki komunikat pojawia się ponieważ dużo osób chcę pobrać mojego moja w ciągu 1 dnia. Cytuj
bison616 Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2022 Oj tak, to jest piękny system. Instaluje do dziś, Wrzucam bypass i update i zawsze 0 problemów. Z innymi .iso.bywa różnie. Szkoda że prezes nie robi już aktualizacji :/ Cytuj
Mr.T Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2022 nowe linki w pierwszym poście zuhi i Bananoffy1337 lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi