MiłoszPL Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Te dwie sprawy mogą się ze sobą łączyć, ale najpierw przejdę do problemu z Windows 8.1 Spring. 1. Pobrałem aktualizację spring do Windows 8.1 . Pliki aktualizacyjne w Windows Update z tego forum. Nie pamiętam, gdzie się znajdywał temat. Wiem, że z ostatniego postu. Było tam 5 plików. Po wprowadzeniu tej dużej aktualizacji w kolorowym oknie piszę, że jest błąd i jest cofanie zmian. Nie wiem jak mam to rozwiązać proszę o pomoc. Po tej aktualizacji system trzeba aktywować? System jest nadal potem w języku polskim? 2. Mam też problem z Fifą World. Rzadko odpala od wczoraj. Może to jest błąd gry, ponieważ za każdym prawie razem jest szary ekran. Czasem odpala po ponownym uruchomieniu kompa. Tu też prosiłbym o pomoc. Może te dwie rzeczy się ze sobą wiążą? Cytuj
Mr.T Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Na ktory system wgrywales te poprawki? org? mod? mozliwe ze cos ci sie uszkodzilo podczas aktualizacji aktywacja powinna pozostac gra wiele mozliwosc system directx sterowniki grafiki Cytuj
cjdami Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 1 jaki system masz zainstalowany dokładnie o moda mi chodzi bo ciężko powiedziec co jest nie tak 2 może warto sprawdzić sterowniki od grafy? inna gra np jak sie zachowuje po za tym trochę info na temat swojego sprzętu? Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 1. System mam z tego forum, wersja oryginalna. Aktywacje mam zrobioną manualnie. (Metodą crimsona, niedawno przedłużyłem ten okres) 2. Inne gry działają dobrze. Z fifą jest problem tylko z uruchamianiem. Jeśli mi się uda odpalić to gra działa dobrze. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Znalazłem ten temat. Cytuj
cjdami Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 z tego co wyczytałem może być to wina gry proponuje reinstalacje lub poczekać na jakiś update co do wgrania aktualizacji to proponuje ponowić próbę wgrania jak by coś wywaliło rób fotki Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja już pisałem w pierwszym poście, że jest błąd na kolorowym ekranie, jeśli ktoś mnie nie rozumie to ten ekran jak się wyłącza komputer, piszę wylogowywanie, zamykanie systemu i tak dalej. Jest 99% i błąd. Ściągnąłem z ostatniego posta z tematu, do którego link podałem w poście poprzednim. Cytuj
Mr.T Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 a przeczyales instrukcje w paczce kolejnosc instalacji Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 W jakiej paczce? Kolejność znalazłem w filmiku na youtube i według niej instalowałem. Wielka aktualizacja była jako 3.Odświeżam.EDIT: Z szarym ekranem problem rozwiązany. Wystarczyło zmienić coś w pliku setting z 1 na 2 w dokumentach Fify World.Może ten problem z aktualizacją jest, ponieważ ja mam wyłączone niektóre usługi windowsa?Odświeżam. Cytuj
Mr.T Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 W jakiej paczce? Kolejność znalazłem w filmiku na youtube i według niej instalowałem. Wielka aktualizacja była jako 3. Odświeżam. EDIT: Z szarym ekranem problem rozwiązany. Wystarczyło zmienić coś w pliku setting z 1 na 2 w dokumentach Fify World. Może ten problem z aktualizacją jest, ponieważ ja mam wyłączone niektóre usługi windowsa? Odświeżam. Z całym szacunkiem ale powiem szczerze tyle czasu co sie bujasz z tym i aktualkizacja ja juz dawno bym wsio zgral i postawil nowy org system ktory juz z tymi poprawkami wyszedl Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Może, ale instalowanie wszystkich gier i programów zajmuje bardzo dużo czasu. Cytuj
Mr.T Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Może, ale instalowanie wszystkich gier i programów zajmuje bardzo dużo czasu. A bardzo jest mozliwe ze wlasnie dlatego ze tego tak duzo masz i system juz jest tak zmodyfikowany ze ta poprawka nie chce wejsc Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 A da się w ogóle wersję piracką systemu od was zaktualizować przez Windows Update? Cytuj
nemo1960 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Wg MS nie tak ważne jest źródło ich systemu jak sposób aktywacji. Instalujesz z tego forum jakiś system, aktywujesz go swoim zakupionym kluczem nie jesteś piratem. Aktywujesz system jakimś aktywatorem jesteś piratem!!!! Edit Aktualizacje powinny się ściągać niezależnie od tego jaki sposób aktywacji wybrałeś Edytowane 16 Maja 2014 przez nemo1960 Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Jednej aktualizacji zainstalowanej ręcznie nie da się odinstalować. Gdy klikam prawym przyciskiem myszy to nic się nie pojawia. 8024200D to numer błędu w Windows Update. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2014 Odświeżam. Da się w ogóle wersję piracką systemu od was zaktualizować przez Windows Update? Cytuj
Mr.T Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2014 Da się w ogóle wersję piracką systemu od was zaktualizować przez Windows Update? Po pierwsze to nie jest piracka wersja spiracisz ja ta jezeli nie uzyjkesz org klucza i kazda sie da zaktualizowac Cytuj
Mr.T Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2014 8024200D [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] widocznie ci przerwalo aktuaizacje i nie zostala skonczona Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2014 Choć fakt, jak się pobierze okolo 20% to się zaczyna instalować. Po za tym aktualizacji zakończone numerem 442 nie da się odinstalować. Tą zainstalowałem wcześniej ręcznie. Cytuj
Mr.T Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2014 Po za tym aktualizacji zakończone numerem 442 nie da się odinstalować. Tą zainstalowałem wcześniej ręcznie. no niestety norma MS niektore tak skonstruowal ze sie nie da chyba ze jest opcja odinstaluj ale i tak nie mozna bo konczy sie bledem znaczy to ze cos zle zainstalowales lub nie dokonca i teraz nalezy to wyczyscic ewentulanie przywroc system do czasu sprzed instalacji 442 Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2014 To było dawno, już nie bardzo. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Jak wyłączyć proces KMS Connection Broker? Cytuj
adamkon Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Jak wyłączyć proces KMS Connection Broker? Po prostu za pomocą Task Manager wyłączyć ten proces . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi