michudrum Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. Może ktoś mi w końcu pomoże bo męczę się już trochę z tą drukarką. Na stronie producenta próżno szukać sterowników do tej drukarki pod Windkę 8.1, dlatego próbowałem ze sterownikami pod Win 7 a nawet XP. Za każdym razem wyskakuje komunikat o niekompatybilności sterownika z systemem operacyjnym. Nie pomaga funkcja rozwiązywania problemów, ani szukanie w WU. Próbowałem instalować alternatywne stery z jakiś mało znanych stron, i niestety nie udało mi się uruchomić drukarki. Macie może jakieś pomysły? Za każdy serdeczne dzięki. Cytuj
nemo1960 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zainstaluj ten programik :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może pomóc. Cytuj
maciej77 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Spróbuj zainstalować sterownik z SX 410 który działa na Win 8.x: Strona drukarki: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sterownik: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi