Marcel1 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 Witam. Dzisiaj odebrałem zamówiony tablet i przeglądając jego instrukcje obsługi natrafiłem na coś takiego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Według tego co czytałem o jego parametrach w necie, to nie było tam mowy o obsłudze przez niego częstotliwości 5 GHz a z tej tabelki wynika coś zupełnie innego. 2,4 GHz to b,g,n zaś 5 GHz to a,n,ac chyba, że się mylę. Istnieje coś takiego co pokazuje ta tabela? Cytuj
razor1995 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 Obsługuje ac 5GHz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Marcel1 Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 Tak też myślałem. Więc tu np: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w opisie jest błąd. Dzięki kolego razor1995 za szybką odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi