houseloverz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam, Mam problem z instalacją update 1 dla systemu Windows 8.1 Pro. Przesyłam szczegółową informację dotyczącą w/w błędu - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], proszę o pomoc ponieważ skończyły mi się pomysły Pozdrawiam Piotr. Cytuj
nemo1960 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Musi być zainstalowana poprawka KB2919442!!! A najlepiej wszystkie dostępne oprócz "wyboru przeglądarki" No i to : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To jest do win 7 ale może coś dla siebie tam znajdziesz. Cytuj
houseloverz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Up Poprawka którą wymieniłeś finalnie pokazuje taki komunikat - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], a co do linku to przemielony cały artykuł. Zbliżam się powoli do czystej instalacji W 8.1 Cytuj
nemo1960 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Win jest aktywowany twoim kluczem? Bo możesz użyć odświeżania systemu. Zainstalować tylko tamtą poprawkę i zaraz po tym możesz instalować KB2919355. Cytuj
houseloverz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Up Dokładnie chyba najlepszym rozwiązaniem będzie opcja "odśwież komputer", ponieważ za dużo mieszania jest z "SFC i CMS.log". Oczywiście nadal mile widziane porady Dzięki za odpowiedź nemo1960. Cytuj
houseloverz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Aktualizacja problemu: Prosta bezinwazyjna metoda, jedynie potrzeba chęci i cierpliwości, może ktoś skorzysta, a więc: Pobrałem wersję którą udostępnił [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], admin Mr.T, o nazwie "pl_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048328.iso" Następnie bootowalny pendrive i uaktualnienie bez utraty ustawień i danych z poziomu systemu. Trochę cierpliwości i wszystko śmiga jak należy z "update 1 (KB2919355)" Zalecam po wszystkim zrobić oczyszczanie plików systemowych na dysku C: Pozdrawiam Piotr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi