kostil89 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Witam.. Piszę do państwa z małym pytaniem otóż posiadam notebooka marki samsung model Seria 3 NP300E5C-A04PL przez przypadek została usunięta partycja recovery pisałem już do firmy samsung i jest możliwość przywrócenia tej partycji recovery ale niestety odpłatnie na ten moment nic mi to nie daje ponieważ jestem poza granicami Polski czy jest możliwość pobrania win 8 i zainstalowanie ponowie jeśli klucz się znajduje w BIOSie w tej obecnej chwili używam win 7. Dziękuję za pomoc z góry... Cytuj
creams Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ustaw uefi w biosie i zainstaluj iso z volume licensing, a klucz podczas instalacji pobierze się sam Cytuj
kostil89 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ustaw uefi w biosie i zainstaluj iso z volume licensing, a klucz podczas instalacji pobierze się sam A mam jeszcze jedno pytanko skad moze pobrac taka wersje win 8 ? Cytuj
dareckibmw Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Polsiej wersji jeszcze nie ma, mam na mysli najnowsza 8.1....eng. juz jest Cytuj
kostil89 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Polsiej wersji jeszcze nie ma, mam na mysli najnowsza 8.1.... Hmm tez mi ktos mowil ze powinienem zainstalowac win 8 oem core i wtedy klucz bedzie chodzil z biosu ? Cytuj
creams Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
kostil89 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Czyli to jest mit ze musze napierw zaistalowac win 8 core oem a dopiero pozniej zrobic upadte do win 8.1 czyli klucz kotry znajduje sie w biosie bedzie normalnie dzialal? Cytuj
nemo1960 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Hmm tez mi ktos mowil ze powinienem zainstalowac win 8 oem core i wtedy klucz bedzie chodzil z biosu ? Jeśli o to ci chodzi to ta: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wersja nie będzie sie pytać o klucz odczyta sobie z biosu. A jeśli znasz klucz to instaluj od razu 8.1. Cytuj
kostil89 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jeśli o to ci chodzi to ta: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wersja nie będzie sie pytać o klucz odczyta sobie z biosu. A jeśli znasz klucz to instaluj od razu 8.1. Niestety nie znam klucz a mam jeszcze prosbe jaka dokladnie mam wersje sciagnac musze sie przyznac jestem w tym temacie laikiem? Cytuj
nemo1960 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pro/Core jeśli masz powyżej 3GB ramu to polecam wersję x64 Cytuj
kostil89 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pro/Core jeśli masz powyżej 3GB ramu to polecam wersję x64 Mam 4 giga ramu wiec sciagne wersje x64 ta wersje normalnie moge odplaic z pena czy bede musial ja wypalic? ps. Dziekuje za pomoc z gory:) Cytuj
nemo1960 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mam 4 giga ramu wiec sciagne wersje x64 ta wersje normalnie moge odplaic z pena czy bede musial ja wypalic? ps. Dziekuje za pomoc z gory:) Można i z pena i z płyty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi