Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Piszę do państwa z małym pytaniem otóż posiadam notebooka marki samsung  model Seria 3 NP300E5C-A04PL przez przypadek została usunięta partycja recovery pisałem już do firmy samsung i jest możliwość przywrócenia tej partycji recovery ale niestety odpłatnie na ten moment nic mi to nie daje ponieważ jestem poza granicami Polski czy jest możliwość pobrania win 8 i zainstalowanie ponowie jeśli klucz się znajduje w BIOSie w tej obecnej chwili używam win 7.

Dziękuję za pomoc z góry...

Opublikowano

Hmm tez mi ktos mowil ze powinienem zainstalowac win 8 oem core i wtedy klucz bedzie chodzil z biosu ?

Jeśli o to ci chodzi to ta:  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

wersja nie będzie sie pytać o klucz odczyta sobie z biosu. :)

A jeśli znasz klucz to instaluj od razu 8.1.

;)

Opublikowano

Jeśli o to ci chodzi to ta:  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

wersja nie będzie sie pytać o klucz odczyta sobie z biosu. :)

A jeśli znasz klucz to instaluj od razu 8.1.

;)

Niestety nie znam klucz a mam jeszcze prosbe jaka dokladnie mam wersje sciagnac musze sie przyznac jestem w tym temacie laikiem?

Opublikowano

Pro/Core jeśli masz powyżej 3GB ramu to polecam wersję x64 :)

Mam 4 giga ramu wiec sciagne wersje x64 ta wersje normalnie moge odplaic z pena czy bede musial ja wypalic?

ps. Dziekuje za pomoc z gory:)