Gość Ellien Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam , mam maly problem klinkaj Sklep idzie czekac 5 sek pulpit . System Windows 8.1 Winclub 64 bit Cytuj
provectus Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 olej sklep, najlepiej, a tak to czysty enter czy piracki i mod? Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 nie wiem to ja sciagalem oto [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Mr.T Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A dalczego instalowales takiego sttarocia ktory mial wlasnei jeszcze ten blad sa juz dwie nowsze wersje a najlepiej poczekaj z tydzien na najnowsza jak ci to nie porzeszkadza Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ok poczekam , ale a gdzie jest nowsze wersja podaj link ? Cytuj
Mr.T Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Tak gdzie ta znalazles tylko 2 pozycje wyzej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Mr.T Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 dzieki pobieram 15 min ;d bd wieczorem formata Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ok dziala sklep i inne itp . A dlaczego mam GG wywala 5 sec ktos wie pomocy ? Mam pytanie skad wzac aktywacja windows 8.1 - Enterprise (x64) By Winclub.pl Cytuj
Mr.T Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 aktywacja windows 8.1 - Enterprise aktywacja telefoniczna co do GG nie wiem nei uzywam moze inna wersja Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 aktywacja telefoniczna co do GG nie wiem nei uzywam moze inna wersja Nie ma taki wersja gg , nie wiem czemu gg 5 sek wywala pulpit . To taki wersja gg sciagalem Link [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dowod YT 1# [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2# [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
dareckibmw Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Video ustawiłes "private" - nie mozna obejrzeć. Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Video ustawiłes "private" - nie mozna obejrzeć. Ok juz zrobilem ustawienie na private yt Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ale o co , nie ma prawa admin gdzie to ? ;x ref , prosze daj mi a gdzie dokladnie , mozesz daj mi screena ? Cytuj
Mr.T Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Szukasz pliku wykonywalnego exe czyli gg.exe PPM i uruchom jako administor Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 niestety nie ma ;c oto ss Cytuj
Mr.T Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 zmien system na inny jak ty pliku nie potrafisz znalezc wgraj sobie czysty org sam dociagnij poprawki i bedzie ci gralo Cytuj
nemo1960 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zainstaluj nowe aktualizacje, może pomoże. A jak nie patrz post wyżej lub użyj opcji odświeżania systemu. Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 nie wiem , bo ja nie znam , nie umiem a kto pomoze mi team viewer to pisac o mnie gg 8895082 Cytuj
godfather Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 twoje zachowanie to jakas zenada. wez cos na wstrzymanie albo daj sobie siana Cytuj
dareckibmw Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 twoje zachowanie to jakas zenada. wez cos na wstrzymanie albo daj sobie siana Swoim komentarzem nie wnosisz nic do tematu. Cytuj
dareckibmw Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Moze to jest wina GG, nie kompatybilne z systemem? napisz albo idz do nich na forum i zapytaj. Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Moze to jest wina GG, nie kompatybilne z systemem? napisz albo idz do nich na forum i zapytaj. @ A co ty spam 2 post max napisac 1 post co 24h ... O co chodzilo o niech forum ? a ty nie pomozesz co nie ? Cytuj
nemo1960 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Czasem pomaga odinstalowanie i ponowne zainstalowanie aplikacji ze sklepu. A tak naprawdę musisz używać tego GG? Cytuj
dareckibmw Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ja nie wróżka. Nie zrozum mnie zle. Piszac "idz tam zapytaj", mialem na mysli ze tam masz wieksza szanse na rozwiazanie problemu. W koncu to oni zrobili GG a nie my. Zgodzisz sie ze mną? Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 A co ja jestem gluchowego . bo jeszcze nie umie pisac po polsku . to chcesz z tb pogadam z kameria Cytuj
Mr.T Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 A co ja jestem gluchowego . bo jeszcze nie umie pisac po polsku . to chcesz z tb pogadam z kameria Za takie teksty mozesz zaraz dostac bana. Wgraj se inny org system i bedzie ci wszystko dzialalo jedyne wyjscie w twoim przypadku Cytuj
Gość Ellien Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ponewam mi nie dziala , nie wiem co mam zrobic ;x Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi