Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

windows 21 h1 jest blad w trakcie instalacji zla konfiguracja i instalacja zostaje anulowana

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Edytowane przez sławek
Wklejenie zdjęcia
Opublikowano
16 godzin temu, sławek napisał:

windows 21 h1 jest blad w trakcie instalacji zla konfiguracja i instalacja zostaje anulowana

U mnie to samo.

Opublikowano
W dniu 28.05.2021 o 20:24, sławek napisał:

Wywalona poprawka .1023 jest oficjalna .985 jeśli dalej będą problemy czekam na 2 ISO i kolejne oficjalne poprawki

Toolmaniac lubi to
Opublikowano
Godzinę temu, djrys napisał:

Wywalona poprawka .1023 jest oficjalna .985 jeśli dalej będą problemy czekam na 2 ISO i kolejne oficjalne poprawki

Okej bardzo dziękuję za odpowiedź 

Opublikowano
3 godziny temu, djrys napisał:

Sprawdź sobie 19043.985 już wstawiona

Djrysku już sprawdzałem wcześniej instalacja przebiegla prawidłowo ;)1023 jest coś wadliwa chociaż 19042 działa

Opublikowano
21 godzin temu, djrys napisał:

Tylko informacyjnie, nadal nie działa najnowsze ISO

Opublikowano

Ściągnąłem z basewin.pl

26 minut temu, Grac207RC napisał:

Tylko informacyjnie, nadal nie działa najnowsze ISO

Ściągnij ze strony basewin.pl 

Opublikowano
28 minut temu, Bronson napisał:

Coś mierny z Ciebie  "TESTER SYSTEMÓW" jak Ty nawet systemu dobrze nie umiesz zainstalować.

Dzisiaj instalowałem od djrys-a

@djrys niepotrzebnie usuwałeś "21H1 w wersji 19043.1023" bo ona instaluje się i działa bardzo dobrze :good3:.

Instaluje jak zawsze winrar i rufus i był błąd na 2 łapkach acer i hp poza tym u kogoś innego to samo było 

Ja instalowałem wersję home 

Opublikowano
34 minuty temu, Bronson napisał:

Tak rzeczywiście próbowałem zainstalować Home i na Home jest błąd :E.

no widzisz ja nie kłamie ale z basewin.pl działa home wiec djrys musi chyba jeszcze raz na spokojnie zrobic iso:P

Opublikowano
56 minut temu, Bronson napisał:

Tylko dla wiadomości, testowałem właśnie wersje Education i Enterprise i one również tak jak Pro się instalują i działają bardzo dobrze.

Ale ja mam klucz do home 

2 godziny temu, djrys napisał:

Ostatni raz wstawiam oby działało ostatnia metoda

Dzięki kolego sprawdzę jutro dobranoc

Bronson sprawdz pierwszy jak dasz radę:D

Opublikowano
4 godziny temu, Bronson napisał:

Niestety ostatnia metoda też nie działa dla wersji Home.

Dlatego dziwne że zawsze działało a ze strony basewin działa bo mam zainstalowane także trzeba poczekać na nowe poprawki kto ma inne wersje niż home niech sobie instaluje ją się wstrzymuje

Opublikowano
4 godziny temu, Bronson napisał:

Postanowiłem przetestować z basewin "Windows 10 21H1 [2104] (25.05.2021) z poprawką 1023". Okazało się że sytuacja jest podobna jak tutaj czyli Home nie chciało się zainstalować natomiast z Pro i Enterprise nie było najmniejszych problemów. Przyznam dziwne że udało Ci się Home zainstalować u mnie były problemy "OOBELOCAL" i "OOBESETTINGSMULTIPAGE", możliwe że gdybym nadal męczył to w końcu bym zainstalował ale to mija się z celem bo instalacja powinna przebiegać płynnie i bez większych problemów.  

U mnie ,,home" z basewin działa,stąd niestety nie

Opublikowano
8 godzin temu, Bronson napisał:

Postanowiłem przetestować z basewin "Windows 10 21H1 [2104] (25.05.2021) z poprawką 1023". Okazało się że sytuacja jest podobna jak tutaj czyli Home nie chciało się zainstalować natomiast z Pro i Enterprise nie było najmniejszych problemów. Przyznam dziwne że udało Ci się Home zainstalować u mnie były problemy "OOBELOCAL" i "OOBESETTINGSMULTIPAGE", możliwe że gdybym nadal męczył to w końcu bym zainstalował ale to mija się z celem bo instalacja powinna przebiegać płynnie i bez większych problemów.  

u mnie szybko poszło