Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegos czasu mysle nad przejsciem na 10. Jest masa tych wersji ale chcialbym jakas wersje bez zbednych du*ereli. Komputer ma sluzyc do grania streamowania i przegladania interentu. 

Ktora wersje polecacie? z gory dziekuje.

pozdrawiam krecik

Opublikowano

A to zależy co preferujesz. System modowany jest lżejszy ma usunięty podsytem kafelkowy (na ile się da) i trochę innych zbędnych rzeczy ale w pewnych sytuacjach moze robić problemy.System pełny wiadomo ma wszytko ale jest zdecydowanie cięższy no i o usunięcie szpiegów trzeba zadbać samemu. 

Działać prawidłowo powinien każdy z dostępnych tutaj (tak pełnych jak i modowanych) - oczywiście w wersji 64 bit. Decyzja ostateczna należy do Ciebie. Ja mam zainstalowaną pełną wersje najnowszej kompilacji (Windows 10 1703 x64). Tyle iż powywalałem szpiegi i telemetrię.  

Opublikowano

Na modach z windows update różnie bywa - w końcu to systemy wycięte i wielu rzeczy nie ma. Jak chcesz aby działało wszystko na 100% to zainstaluj czyściocha polecam: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i sam sobie powywalaj telemetrię i szpiegi są na forum stosowne programy do tego. 

Tak jak pisałem mod to jest mod i na rożnych komputerach moze się różnie zachowywać.

Opublikowano

Nie kombinuj jak koń po górę panie Kret :trollface:
A tak serio to walnij sobie czyściocha Windows 10 do tego Skrypt od M4S'a RemoveSpy i resztę wyczyść DISM++ a jak ci się nie chce kombinować to postaw po prostu Windows 7 i tyle :).

(Offtop nie wiem czy widzisz ale dziwnie się złożył twój nick z moim avatarem :L )

Opublikowano
"i7 2600 K @oc / 8 GB RAM / GF GTX 650 Ti Boost"

Sprzęt masz super, po co kombinować, zainstaluj System modyfikowany przez Prezesa Mr.T  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników],  oczywiście x64. Testowałem go, jest super, update działa.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie