krecik002 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam, od jakiegos czasu mysle nad przejsciem na 10. Jest masa tych wersji ale chcialbym jakas wersje bez zbednych du*ereli. Komputer ma sluzyc do grania streamowania i przegladania interentu. Ktora wersje polecacie? z gory dziekuje. pozdrawiam krecik
xkx Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 A to zależy co preferujesz. System modowany jest lżejszy ma usunięty podsytem kafelkowy (na ile się da) i trochę innych zbędnych rzeczy ale w pewnych sytuacjach moze robić problemy.System pełny wiadomo ma wszytko ale jest zdecydowanie cięższy no i o usunięcie szpiegów trzeba zadbać samemu. Działać prawidłowo powinien każdy z dostępnych tutaj (tak pełnych jak i modowanych) - oczywiście w wersji 64 bit. Decyzja ostateczna należy do Ciebie. Ja mam zainstalowaną pełną wersje najnowszej kompilacji (Windows 10 1703 x64). Tyle iż powywalałem szpiegi i telemetrię.
krecik002 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 System na pewno 64 moze byc nawet mod. System ma dzialac do gier i streamingu. Moze nie posiadac tez tych funkcji szpiegowskich
xkx Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 Wobec tego proszę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
krecik002 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 A tu jakis blad z dzialaniem windows update jest
xkx Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 Na modach z windows update różnie bywa - w końcu to systemy wycięte i wielu rzeczy nie ma. Jak chcesz aby działało wszystko na 100% to zainstaluj czyściocha polecam: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i sam sobie powywalaj telemetrię i szpiegi są na forum stosowne programy do tego. Tak jak pisałem mod to jest mod i na rożnych komputerach moze się różnie zachowywać.
Gość Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie kombinuj jak koń po górę panie Kret A tak serio to walnij sobie czyściocha Windows 10 do tego Skrypt od M4S'a RemoveSpy i resztę wyczyść DISM++ a jak ci się nie chce kombinować to postaw po prostu Windows 7 i tyle . (Offtop nie wiem czy widzisz ale dziwnie się złożył twój nick z moim avatarem )
m4s Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 To pewnie jakiś spisek Krecika. . Tap Tap ... TapaTalk!
jorgusek Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 "i7 2600 K @oc / 8 GB RAM / GF GTX 650 Ti Boost"Sprzęt masz super, po co kombinować, zainstaluj System modyfikowany przez Prezesa Mr.T [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], oczywiście x64. Testowałem go, jest super, update działa.
krecik002 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 Dobra zaraz sobie go pobiore i przetestuje, ale z tego co widzialem na weekendzie miala byc nowa wersja
jorgusek Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 Dobra zaraz sobie go pobiore i przetestuje, ale z tego co widzialem na weekendzie miala byc nowa wersja Już jest aktualizacja do do wersji 15063.483.
VACek Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi